woensdag 21 oktober 2015

De schaapskooi ermelo

Naast de schaapskooi staat het bezoekerscentrum Ermelosche Heide. Binnen is veel informatie te vinden over de schapen, de schaapskooi en de natuur in de . Een schaapskooi met bezoekerscentrum aan de rand van de Ermelosche Heide. De kudde Veluwse heideschapen gaat bijna dagelijks met de herder de heide . De Ermelose schaapskooi biedt onderdak aan 4Veluwse Heideschapen.


De schapen worden ingezet voor de begrazing van de Ermelosche Heide.

De schaapskooi in Ermelo is één van de grootste van Nederland. Elke dag graast de schaapskudde (met het zeldzame ras Veluws Heideschaap) onder leiding . Een leuke plek voor een dagje uit! Een uitje naar de schaapskooi is altijd goed!


Lekker naar buiten, een kijkje nemen bij de schapen en misschien zijn er wel net . Dagtochtjes en leuke dingen doen, Gelderlan Nederland. Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo Grootste schaapskooi Nederland. De beleving van en aandacht voor de .

Bijendag bij de schaapskooi Ermelo. Een feestelijke dag van 10. Bij de Ermelose schaapskooi zijn van 19.


Door telescopen kan naar sterren en sterrenbeelden worden . Met zonnepanelen op het dak is de nieuwe kapschuur bij schaapskooi Ermelo een opvallend pan naast de rietgedekte stal en het . Het bezoekerscentrum van de schaapskooi op de Ermelose Heide biedt u deze mogelijkheid. Deze bijzonder trouwlocatie ligt op de uitgestrekte heidevelden . Soms ontdek je plekjes in Nederland waarvan je dacht: nooit geweten! Midden op de heide staat deze leuke schaapskooi, met eigen schaapskudde!


Bungalowpark In de Rimboe overig. Camping t Keteltje overig. Nieuw Groevenbeek centraal punt. Stuur deze (zoveel je wilt) naar: . Om uur wordt de nieuwe . Zaterdag juli is iedereen van 10.


Alle workshops zijn onder professionele begeleiding en vinden buiten plaats bij de schaapskooi Ermelo van 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts