vrijdag 30 oktober 2015

Kronenburg koopzondag 2017

Koopzondag , feestdagen en afwijkende tijden in één oogopslag. Klik hier voor het overzicht! In het overdekte winkelcentrum tref je meer dan 1winkels aan op het gebied van mode, . De vele evenementen zorgen dat uw koopzondag in . Vandaag is het koopzondag in winkelcentrum Kronenburg !

De winkels zijn geopend van tot uur. Bekijk de openingstijden van winkelcentrum. Onze supermarkten zijn dagen per week . In winkelcentrum Kronenburg zijn meer dan honderd winkels, verdeeld over drie verdiepingen.


In Kronenburg is het iedere laatste zondag van de maand koopzondag. Winkeliers zijn niet verplicht om deel te nemen aan de koopzondagen. Wilt u een specifieke winkel bezoeken? Controleer dan ook de website van de winkel zelf .

Kronenburg en Presikhaaf en tuincentra geldt dat het niet elke zondag koopzondag is. Vind de dichtstbijzijnde Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Tijdens de wekelijkse koopzondag in Nieuwegein heeft Cityplaza ook ruime openingstijden. Winkelcentrum Cityplaza is zeven dagen per week geopend! Alle openingstijden van Winkelhof Leiderdorp op een rij.


Duidelijk en overzichtelijk! Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten. Vanaf komende zondag mei zullen wij iedere zondag open zijn van 10. Team Kappers staat altijd voor je klaar.


We werken zonder afspraak en zijn vaak open in de avonduren. Wat zijn de openingstijden van de winkels in winkelcentrum Roselaar in Roosendaal? Koopavon koopzondag en afwijkende openingstijden op een rij.


Arnhem, Kronenburgpassage 56. Extra koopzondag op december. Zo weet je precies wanneer jij . Let op: de winkelcentra Presikhaaf en Kronenburg zijn gesloten.

Het filiaal Kronenburg had gister nog Psxbox One spellen etc. Of alleen de koopzondagen ? INSTELLEN ALS MIJN PRIMARK. Welkom bij Emmapassage in Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts