woensdag 21 oktober 2015

Funda langweer

Bekijk alle huizen te koop in Langweer op funda. Vrijstaande woning gelegen op villapark Langweer met uitzicht op jachthaven en recreatiestrand. Indeling: entree, woonkamer, open keuken, . Woonhuis te koop: Vraagprijs € 439. Verdieping: slaapkamers, overloop, badkamer met ligbad en douche. Funda NVM nwwi_logo vastgoed.


Amakelaars, uw huissnelweg volg ons op. Welkom op de website van Makelaardij Bijstra. Bekijk bij Makelaardij Sneek alle huizen die te koop en te huur staan. Ed Nijpels zijn woonboerderij aan de Dijken in Langweer staat nog.


Het ontwerpbestemmingsplan Langweer – Appartementen Stevenshoek met. Exclusieve vrijstaande woning op een grote kavel van 960meigen grond met aanlegplaats voor de deur gelegen nabij open vaarwater! Type object, Appartement, tussenverdieping. Perceeloppervlakte, m². Een woonboot kopen doe je via Marktplaats.


Verkocht: Buorren Langweer. Met honderden woonboten en woonarken online is Marktplaats. Ook het zoeken van een passende woning, ook buiten FUNDA om, is een belangrijke. Op een markante mooie plek van Langweer staat deze karakteristieke . Huis te koop: Buorren 4 Langweer (fries: Langwar).


Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts