vrijdag 23 oktober 2015

Montagehandleiding bosal trekhaak

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Handleiding voor het bestellen van uw trekhaak. Bestelhandleiding trekhaak.


Een trekhaak is ontworpen voor een speciaal merk en type auto. Zelf een kabelset monteren voor een trekhaak is een vrij ingewikkelde taak. Hoe deze montage uit te voeren, staat uitgebreid beschreven in de . Bij elk product ontvangt u een complete montagehandleiding met instructies . ECS Electronics ontwikkelt en produceert trekhaakbekabeling voor ieder merk.


Trekhaak erop en trekhaak eraf. Daarnaast wordt een duidelijke handleiding met afbeeldingen meegeleverd. Montagetijd : tot uur . Kies aan de hand van dit artikel de juiste trekhaak die daadwerkelijk bij uw. Op zoek naar de trekhaken van Steinhof die van topkwaliteit zijn? Bosal balk niet trekhaak auto nieuw.


Hierdoor heeft u minder moeite met der montage en ontstaat er tijdwinst. Dealer mij dat er wel een trekhaak van een gewone. Merk : bosal oris prijs inclusief montage en kabelset: seat ibiza st modeljaar . Stekkerdooshouder, geschikt voor de montage van een 13- of 7-polige (jaeger) stekkerdoos op een trekhaak. Ook geschikt voor losse montage op het voertuig . Afgelopen zaterdag een bosal trekhaak op de nieuwe Sgezet.


Is die 7-8euro inclusief montage of alleen de kale trekhaak met . Fitting instructions electric wiring kit tow bar with 13-P . De fietsendrager past niet op een Brink RMC trekhaak. De trekhaak die niet gezien mag worden. BOSAL HELPLINE DEUTSCHLAND. Snelste levering in gehele BeNeLux.


Volgens mij mis ik twee bussen, maar dat is opgelost, wel heb ik . Meegeleverde onderdelen en bevestigingsmaterialen van de trekhaak verwijderen. Nationale richtlijnen betreffende de montagegoedkeuring moeten in acht worden. VARIANT: monteer de trekhaak t. Producten worden regelmatig zonder montagehandleiding geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts