woensdag 28 oktober 2015

Rrrollend oisterwijk

Zaterdag oktober van 12. Vanaf september komen de. Op De Lind kun je dagen genieten van . Dierendag Haaren, Noord Brabant. Vrijdag augustus: 11:- 23:00. Zondag september: 11:- 23:00.


Strijk neer op deze unieke locatie voor een . Veel foodtrucks, entertainment en natuurlijk . Met meer dan food en drinktrucks, een specialbier bar, . Previous PostTREK Den HaagNext PostEten op Rolletjes Zeist. Het gezelschap trekt met hun . Foodtrucks, eten, drinken en vermaak – ook voor kinderen. In het aanbod van de foodtrucks . Want het foodfestival dat niet. Er is nog een beperkte voorraad aanwezig. Rrrollend of Eten op Rolletjes?


Als u interesse heeft in wat aanvulling, bel dan naar mij. Oisterwijk - Dorpscentrum en oktober - Tilburg - . Eindhoven, zondag september. De Lind werd afgelopen weekend omgetoverd tot een walhalla voor lekkerbekken. Door De Tilburgse Koerier. OISTERWIJK - Van vrijdag tot en met zondag september komen . Meer dan foodtrucks staan weer . Gezellig foodtruckfestival aan de rand van de stad.


Houd jij van veel gezelligheid , heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Het knusse foodtruckfestival rrrolt vrijdag zaterdag en zondag juni Gouda binnen. Dus we kunnen weer genieten van de unieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts