vrijdag 23 oktober 2015

Houtwerk voetbal

Houtwerk - de doelpalen plus de lat (dus zonder het net). Arsenal zou Leicester City voorbijstreven indien de doelpogingen op paal en lat zouden meetellen als goals. De Londense club raakte dit . De bezoekers hadden dan ook fors te . Atlético Madrid - Rayo Vallecano.


Juventus-spelers raken drie keer achter elkaar het houtwerk op training!

Koke krult op artistieke wijze een freekick binnen, waarna Callejón heerlijk volleert via de deklat FIFA 16. HOUTWERK VOETBAL CHALLENGE! Wat een pech voor Keisuke Honda! Hij schoot in de Azie Cup-wedstrijd van Japan tegen Irak drie keer tegen het houtwerk. Van alle keren dat FC Groningen een doelpoging ondernam, werd keer het houtwerk getoucheerd.


Daarmee blijft de ploeg Ajax en AZ nipt . Ik leg uit: vroeger waren de lat en paal gemaakt van hout. Arme Honda: bal belandt drie keer tegen het houtwerk.

Dat Cor Pot over een goede lichting beschikt bij Jong Oranje is dinsdagavond nog maar eens bevestigd. De toekomst van het Nederlandse voetbal won in . Het is altijd heerlijk als je de bal via de paal of via de deklat in het doel kunt krijgen, maar wat Sigurdsson van Everton deed hebben we toch niet vaak gezien. De dieprode muren en het witte houtwerk in deze lange pub met gewelven in. Bestel € Ziggo Sport Totaal. Onze duurzame meubels en keukens zijn van 1 Inlands hout en het ontwerp sluit volledig aan op jouw . Standard onder druk: Alsof een tweedeklasser stond te voetballen.


Voetbal is een nationale sport in Nederland. Vejinovic schoot een vrije trap op het houtwerk boven Ruiter. Dus hebben we drie punten gepakt, iets aan ons doelsaldo gedaan en het aantal maal dat we op het houtwerk hebben geschoten opgevoerd.


In de rebound trof Bas Lankwarden nogmaals hetzelfde houtwerk. Twee minuten later kreeg de thuisclub haar eerste kans. Daniel Colindres (lat) het houtwerk , terwijl ook Joel Campbell en . Fraai doelpunt en houtwerk voorkomen nederlaag voor FC Groningen.


Van der Bent was zelfs dus ongelukkig in de afronding met twee ballen tegen het houtwerk uit een dood spelmoment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts