maandag 14 september 2015

Wespennest verwijderen gemeente

In Nederland verwijderen gemeentes over het algemeen geen wespennesten. Dit kan per gemeente verschillen. De meeste gemeentes zullen u doorverwijzen.


Eerder was het mogelijk om een beroep te doen op de gemeente als je last had van een wespennest. Tegenwoordig ben je zelf verantwoordelijk voor het . Welke hulpverleningszone (brandweer) is verantwoordelijk voor uw gemeente ?

Zijn er professionele verdelgers die u kunt contacteren? Klik hieronder in de lijst. Een wespennest laten verwijderen of verdelgen? Vlaanderen kunt u zoeken op gemeente of postcode naar de dichtstbijzijnde professionele verdelger of . Dan is het verdelgen van de wespen zeker aan te raden. Als u in Huizen woont en last heeft van ongedierte zoals een wespennest, mieren, ratten.


Wij voeren alleen bestrijding uit op privaat terrein tenzij de gemeente ons . Bent u inwoner van de gemeente Almelo - Aadorp of Bornerbroek? Heeft u last van wespen in Doetinchem en wilt u een wespennest laten verwijderen ?

Voor bijennesten contacteer je best een imker. Heeft u een wespennest gezien in de openbare ruimte, meld dat dan bij de. Voor het verwijderen van een wespennest of het neutraliseren van een bijennest verwittig je de brandweer. Dat kan via het e-loket van brandweerzone K. Ongedierte kan voor overlast zorgen.


U kunt de gemeente om advies vragen bij. Het verwijderen van een bijenzwerm laten we over aan een imker. Groot ongedierte zoals ratten kunt u beter niet zelf . Is er sprake van ongedierte op gemeentegrond dan kunt u dit melden bij de. De gemeente bestrijdt alleen wespennesten als ze zich in het openbaar groen of . Mocht je het echter niet aandurven om het wespennest zelf te bestrijden, bel dan gewoon de ongedierte bestrijding. De kosten voor het verwijderen van een . Schakel dan Adios in, wespennest verwijderen Zwolle tegen lage kosten.


Heeft u in last van ratten, muizen, kakkerlakken, wespen , vlooien, luizen of andere. Dit bedrijf voert namens de gemeente de bestrijding van plaagdieren uit. Je kan hiervoor een melding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts