dinsdag 29 september 2015

Meelmot larve bestrijden

Doe dit niet als je echt larven of volwassen meelmotten kunt zien zitten. Besproei elke plek ongeveer seconde met het bestrijdingsmiddel en herhaal dit. Hier komt dan ook de naam meelmot vandaan. Doordat de mot zelfs plastic kan verteren kom je de larven soms ook in de verpakking van . De kleine larven beginnen onmiddellijk met het spinnen van een web in het.


Alleen door een grondige aanpak kun je de insecten bestrijden.

De Indische meelmot (Plodia interpunctella) is een zogenaamde voorraadmot die. Anders dan de ( larve van de) klerenmot doet de voorraadmot zich niet te goed aan textiel maar aan granen, diervoer en zelfs cacao. Voorraadmotten zoals de vruchtmot, tabaksmot of meelmot en hun larven knagen alles kapot. Wij helpen u doeltreffend en snel de voorraadmotten bestrijden.


Daar komen de larven tot ontwikkeling en deze zoeken in de buurt naar. De larven van meelmotten hebben een voorkeur voor tarwemeel. Aangetaste produkten snel verwerken of weggooien is de beste bestrijding.


Meelmotten besmetten eten in de voorraadkast met uitwerpselen en bederven. Leefwijze, : De uit eitjes komende larven van de meelmot voeden zich met .

Tips om Motten natuurlijk te bestrijden. Minder bekend is de vruchtmot en meelmot waarvan de larven zich voeden met bijvoorbeeld noten en . Voor vrijblijvend advies over het bestrijden van meelmotten kunt u het best contact . De indische meelmot of ook wel voorraadmot genoemd brengt schade toe aan graanproducten zoals muesli en havermout. Maar de larven kunnen ook door. Alleen zo kan er daadwerkelijk voor worden gezorgd dat vlinders, larven en vooral de eitjes welke met het blote. Sluipwespen als bestrijdingsmiddel inzetten.


De Vruchtmot wordt officieel de Indische Meelmot genoem hij houdt ontzettend. Meelmotten leven van en leggen hun eitjes in meel, zemelen, havermout, enz. Ze komen dan ook veel voor. De volgroeide larven verlaten soms de voedselbron en maken spinsels. Bestrijding : Bestrijdingen kunnen . Deze eco kleefstrips tegen voedselmotten en meelmotten is één van de bestsellers in het.


Roxasect spray tegen vliegende motten en motten larven. Het bestrijden van motten is echter specialistisch werk, dus neem contact op met. De uit de eitjes komende larven van de meelmot voeden zich met allerlei .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts