maandag 28 september 2015

Griekse yoghurt aldi

Griekse stijl yoghurt van ALDI. Vind hier alle productinformatie en voeg eenvoudig aan je boodschappenlijstje toe om het in de dichtstbijzijnde winkel te. Ik heb al diverse soorten geprobeerd bij verschillende . Uit de resultaten blijkt dat de algemene . Het resultaat van de test ligt er niet om. De beste drie zijn echt of .

Beide bakjes zijn bij het openen waterig en veel . Wat is het verschil tussen die twee? We gingen op onderzoek uit! Dat was altijd een stevige yoghurt , . Hierbij wil ik een klacht melden over Aldi : We gebruiken deze yoghurt al vele jaren als ontbijt met honing. Laatste half jaar of al wat langer is . Milsani griekse yoghurt met fruit van het merk Milsani is beschikbaar bij Aldi voor de prijs van €0.


Het is mega-populair als ontbijtje of toetje.

Skyr is zelfs verkrijgbaar in discount supermarkten als Aldi en Lidl. Maar wat is nou de gezondste yoghurt ? Optimel drink, kwark of yoghurt. De griekse vd aldi is net zo dik als de turkse vd lidl. Torsten Hufnagel definitief hoogste Aldi -baas.


Dus op naar de Aldi , maarruh wat zijn de aanrades? Ook benieuwd naar hoeveel calorieën er in griekse yoghurt van Yogood zit ? Of meer specifiek hoeveel vet, suikers en koolhydraten er in griekse yoghurt. AH Turkse yoghurt) zijn de emmertjes yoghurt bij de Lidl en Aldi.


MilsANi Vruchtenyoghurt – aardbeien ( Aldi ). Heb je de griekse yoghurt van de aldi wel al eens geprobeerd? Kokosyoghurt klinkt heel gezon maar is een vette calorieënbom. Albert Heijn verkoopt zulke yoghurt onder de naam Creamy Kokos, Aldi verkoopt. En terecht, want dit zuivelproduct zit boordevol voedingsstoffen. Duitse Aldi , die het veel rustiger aandoet, en ook veel ouder is.


De gedroogde kokos van Aldi bevat kokos en is gemengd met soorten. Ik heb helaas geen Lidl in het dorp, maar wel een Aldi en een AH.

Voor de Lidl moet ik een dorp. Helaas kan ik niet al mijn boodschappen halen bij de Aldi want bijv. Deze yoghurt is wat minder dik dan die van Coyo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts