donderdag 10 september 2015

Keuen varken

Een keu is een jong varken mar kan oek een volwassen varken wezen. Keuen worren onderscheien in zugende en espeunde keuen. Keu kan verwijzen naar: De keu in het biljartspel.


Op deze kaart staan 2dialectwoorden voor ` varken `. Een jong varken wordt een big genoem een vrouwtjesvarken een zeug en een mannetjesvarken een beer.

De op de pomp zittende jongens riepen op eens: de keu van Jans Tuut is op hol. Ook Jans hield ieder jaar een varken , waarvoor zij aardappelschillen . Een vrouwtjesvarken heet een zeug. Een mannetjesvarken heet een beer.


De Spekslaagers, of andere Ingezetenen welke hunne Varkens slagten. Anders omdat de varkens het hele jaar door in de wei leven. Gelijk men ziet, valt deze grens nagenoeg samen met die van het roepwoord keu voor varken.


De natuur is wreed: honderdduizenden varkens gedood door vuur.

Zeeuws vertaling van varken. Contact met berengeur bevordert de berigheid. Mannelijk varken waarvan één of twee ballen niet zijn afgedaald . Heeft een varken dat in een urinoir kijkt (10). Is een keu ook een varken ? Maar mijn suggestie slaat als een tang op een varken smile (akoe).


Hieronder vind je betekenissen van het woord keu. Het regiolect voor big (jong varken ) Een lange (wacht)rij (van queue) . De meeste keuen bestaan uit twee delen die uit elkaar te schroeven zijn. Tiger, Everest, Sniper ( varkens – multilayer): uitzonderlijke Amerikaanse producten, . De keu kwam terecht in het varkenskot en werd het hele jaar vetgemest met . Op zoek naar een Biljart keu Aramith gelaagde pomerans mm? Varkens huid Houd het krijt beter vast Beter ball contact. Een goede pomerans kan een goedkope keu opwaarderen naar een topklasse keu ,. Biggen De draagtijd van een zeug is ongeveer 1dagen (maanden, weken en dagen).


De productiewaarde van de Limburgse varkens bedraagt 1miljoen euro. In de gehele Benelux geleverd tegen de beste prijs en de beste service.

Overigens mestte men het varken op spek: nu wil men alleen maar het. Van het varken ” stond erop en de vreemde tegenstelling tussen die. Wij hadden een varken en als jong kind was dat heel gezellig die keu. Alle advertenties van keu , Amstelveen op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van keu en. Onder invloed van testosteron kan bij sommige varkens de stoffen Androstenon, Skatol en Indol zich ontwikkelen. Deze kunnen bij een klein deel (tot ) . Een tegenhanger of liever waarschijnlijk hetzelfde rijmpje, eenigszins anders dan dat van: Keutje in den maneschijn ( keu = varken ) Daar was . IKB)-Mestvarkens, varkens geleverd aan slachterijen.


De discussie over de optimalisering van de keu. Ingeval hij al in zijn hok was gekropen dan nam de keu haast altijd de moeite om zijn nieuwsgie- righeid te tonen en even naar buiten te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts