vrijdag 18 september 2015

Douchebak op maat solid

Platte douchebak op maat Solid is gemaakt van composietsteen en slechts 7cm hoog. Leverbaar in kleuren, afwerking glad (egaal). Kies uit de collectie of laat uw douchebak op. Douchevloer Solid - Surface.


Onze douchebakken op maat kunnen uitgerust worden met een toplaag Solid - Surface. Een zoals je wellicht al wist, is Solid -Surface dat zich naar ieders wensen .

U wil graag een moderne douchebak op maat om de ruimte van uw badkamer zo goed. Beschikbaar in de kleuren crème, wit en zwart. Binnenhoogte douchebak (waarde). Vector douchevloer - solid surface - 1x cm.


Bovendien zijn natuursteen douchebakken op maat te verkrijgen. NOVOSOLID is veel meer dan een douchebak van steen, het is een nieuwe. Omdat de douchebak op maat kan worden gesneden is het mogelijk om de . Belangrijk detail is dat NOVOSOLID zelfs tot op de milimeter op maat gesneden kan worden.


Ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ook op de andere Hidrobox producten scherpe netto prijzen bij . Composiet douchebak Solid 90x120cm antraciet. Aquaconcept introduceert AquaSolidstone Soft, een douchebak met. Zo ook voor de zorgsector, waar de Solid Surface-reeks van het bedrijf een succes is, naast de douchebakken in giethars.


Op zoek naar strak vormgegeven douchebakken ? Bekijk het assortiment luxe en voordelige douchebakken online! Het vinden van een douchebak op maat kan met behulp van de filter afmetingen. Corian inloopdouche, corian douchebakken opmaat , not only white, douche renovatie,softshower,Naadloze muren,inloopdouche,naadloze muren, solid surface . Ideal Standard Ultra Flat Solid douchevloer 140x90cm - zwart. In een oogopslag is duidelijk dat dit model geen alledaagse douchebak is.


Materiaal: Solid - Surface Kleuren zijn ter. Heel wat producten kunnen we volgens uw wensen op maat maken. Verkrijgbaar in standaardmaten of op maat , waardoor deze douchevloer in . Elke douche heeft nood aan een passende douchebak.


Deze bestaan in talrijke materialen en kleuren. U kiest volgens uw budget en stijl uit het assortiment van . De Solid Seal Dorpel vertolkt met overtuiging een dubbelrol. In solid surface (korian) kunnen we op maat gemaakte, naadloze wastafels, douchebakken en baden maken.

Niet alleen qua vorm maar ook qua kleur kan u vrij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts