vrijdag 25 september 2015

Vernis op lakverf

Kan ik een tafelblad dat geverfd is met satijnlak vernissen ? Deze behoudt de kleur van de lak en hecht goed op zijdeglanslak. Door hout te vernissen voorzie je dat van een licht glanzende, ondoordringbare laag. Vernis beschermt daarom heel goed.


Bij vernis blijft - anders dan bij lak.

Ik weet dus niet of de transparante lak hecht aan acrylverf en ook niet of vernis hecht aan acryllak. Hopelijk hebben jullie een advies dat me . Op de deur zit nog de 1e vernis of beits laag, doorzichtig-donker bruin. Ik dacht dat je over vernis niet met lak of beits heen kon, of zit ik er ver . Een fabrikant van verven en lakken gebruikt in een menginstallatie een Börger- draaizuigerpomp met stopbuspakking voor het verpompen van lakverf met een . Afplakband voor lak en vernis is speciaal ontwikkel doorschijnend en extra dun afplakband voor hoogglans.


Slijtagebestendige lak voor meubels en kastdeuren. Slijtvaste lak voor trappen en houten vloeren.

Lakverf is een sterke, afwasbare, dekkende verf die voornamelijk gebruikt wordt als afwerkingslaag voor hout en metaal. Natuurlijke lakken sluiten het oppervlak. Mathys maakt verschillende soorten beits en vernis. Beits van Mathys kan voor verschillende soorten hout worden gebruikt. Dit varieert van tropisch hardhout tot.


Bij het uitkiezen van verf , ga je bij voorkeur voor een verfsoort die zo min mogelijk solventen bevat. Daarvoor heb ik Levis lak. Onze producten zijn duurzaam en ecologisch. Kies voor bouwmaterialen die milieu en mens ten goede komen.


Wij helpen u gezond te wonen met al het nodige . Zojuist begonnen met het verven van onze binnen kozijnen (hardhout met donker bruine vernis laag). Vorige week eerst gewassen, geschuurd . We verkopen lak , beits, lazuur en vernis voor alle schrijnwerk binnen of buiten. In onze winkel te Gent of onze webshop.


Een zijdeglanzende 2-componenten vernis voor buitentoepassing op nieuw en reeds behandeld houtwerk. Kan ook als toplaag over Nelfadur Lakverf 2DN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts