woensdag 16 september 2015

Magneet krijtbord

Magneet krijtborden in maar liefst unieke kleuren. Onze magneet krijtborden zijn ook . Kies dan voor magneet - krijtborden die je direct kunt bevestigen. Met schroeven of verlijming op de muur.


Wij produceren in eigen atelier unieke en met mooie . Krijtbord Magnetisch Simple 60x80cm.

Magnetische krijtborden in de kleuren Old Wwhite, Steigerhout, Bruin en Antraciet. Deze krijtborden zijn verkrijgbaar in diverse maten. Vind krijtbord en magneetbord op Marktplaats. Luxe magnetisch schoolbord.


Voor iedereen een voordeel. Staand schoolbord met aan een zijde een krijtbord en aan de andere zijde een magnetisch whiteboard. Dit XXL magnetische schoolbord van Xenos is van flink formaat, namelijk: bij 1cm. Het magnetische krijtbord is voorzien van een stoere houten lijst.


Een tekenbord met twee zijden is altijd een succes, net omdat je het met zijn tweeën kunt gebruiken.

Op het krijtbord kunnen kinderen naar hartenlust alle . Tekenbord kant is magnetisch white board en magneet letters Andere kant is een krijtbord met klok. Op een schoolbord kun je al die kleine dagelijkse dingen noteren die je niet mag vergeten. Als je eerst magneetverf aanbrengt voordat je met schoolbordverf . Hippe magneet - en krijtbord met een steigerhouten omlijsting.


Je kunt het magneet en krijtbord ophangen en bevestigen aan de hand van ophangbeugels. Uniek magneet en krijtbord oud zwart. Het bord heeft een matte uitstraling, is magnetisch en beschrijfbaar en 3mm dik.


Verkrijgbaar in formaten, maatwerk. De zelfklevende sticker is beschrijfbaar met krijt én geschikt voor magneten. Er kan op worden geschreven met krijt en er kunnen magneten op worden . Op zoek naar de perfecte magneet krijtbord items?


Shop op Etsy voor unieke en handgemaakte aan magneet krijtbord gerelateerde items, direct bij onze . Dit krijtbord heeft een robuuste vintage omlijsting van steigerhout en . Met het krijtbord magneetbehang ontstaat er een levensgroot. Een potje magnetische krijtverf laat nog even op zich wachten, maar met losse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts