woensdag 30 september 2015

Bks sleutel bijmaken

Hier kan u uw Bks sleutel bijbestellen op nummer. Vul eenvoudigweg uw sleutelnummer in en wij slijpen uw sleutel op computergestuurde machines. Elke cilindersleutel van BKS heeft zijn eigen unieke code.


Deze staat gemarkeerd op de sleutel zelf en staat ook . Alle cilinders in uw woning met sleutel bedienen?

BKS cilinders bijbestellen. Het heeft een sleutelsysteem met meervoudige stiftbezetting. Het is mogelijk om een extra sleutel bij te bestellen bij de veiligheidscilinder.


Het bijmaken van gecertificeerde sleutels is alleen mogelijk op vertoon van het sleutelcertificaat. Denk er aan uw sleutelcertificaat mee te nemen! Gecertificeerde sleutels laten bijmaken ? Met vestigingen altijd in de buurt!


Deze klopsleutel voor de sloten van BKS is nu verkrijgbaar voor maar per stuk.

Open procent van de sloten van BKS met deze klopsleutel. Sleutels bijmaken in Amsterdam? Veiligheidssleutels worden geleverd met een eigendomskaart. Zo kan alleen jij een sleutel laten bijmaken op vertoon van deze kaart.


Wij leveren enkel sleutels conform de regels van het veiligheidscircuit. De sleutels worden geslepen op computergestuurde merksleutelmachines en dat is. Zoek je een extra sleutel voor jouw cilinder en heeft deze geen certificaat?


Dan kun je gemakkelijk een aantal sleutels laten bijmaken. Je klikt het juiste product . Weten jullie of ik ook zonder C een sleutel kan bijbestellen? Heb je extra sleutels nodig? In de meeste gevallen klaar terwijl je wacht. Wij hebben als sleutelmaker reeds meer dan jaar ervaring.


Van eender welke sleutel kunnen wij een duplicaat maken. De sluit-cilinder van BKS serie janus. Zo heeft u altijd een reservesleutel bij de hand voor het geval u uw sleutels verliest.


Een overzicht van sleutels die wij voor jouw kunnen bijmaken.

BKS Janus - Dubbel-sluitcilinder - Messing uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts