donderdag 24 september 2015

Wespen bestrijden met water

Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen wespen. Het meest gemakkelijke is om een bakje gevuld met koud water op tafel te zetten. Zelf een wespennest bestrijden is niet aan te raden wespennest.


Water wordt vaak gezien als een andere methode om van wespen af te . Ik heb deze manier ook wel eens geprobeer . Overlast wespen in je tuin?

Ontdek de tips tegen wespen die wij voor je op een rij gezet hebben. Hoe kun je wespen bestrijden of verjagen? Je kunt dit ongedierte op afstand te . Hebt u echter een wespennest in de gron dan kon de bestrijding heel. De wespen zitten in een mollengang die zoveel aftakkingen heeft dat het water overal . Kruidnagel heeft een sterke aangename geur die wespen niet fijn vinden.


Zet een bakje warm water met een klein handje kruidnagelen op . Maak beide delen met kleefband aan elkaar vast.

Vul de wespenval met siroop en water. Bevroren water : Hang zakken met ijs op. De reflecties van de zon op deze zakken gaan het zicht van de wespen belemmeren, waardoor ze . Daarom moet je wespen alleen bestrijden in noodgevallen, bijvoorbeeld als. Leg de citroen op een schoteltje met water en de wespen komen niet meer in de.


U kunt dan zelf met kokend water het wespennest in de grond bestrijden. Er zijn diverse simpele oplossingen te bedenken om de fruitvliegjes te bestrijden zoals flesjes met een klein . Hoe kan ik effectief wespen bestrijden ? Ook kunt u kruidnagel in water leggen. In beide gevallen komt er een sterke geur vrij en daar hebben wespen een hekel aan. Een wespennest kan je het beste bestrijden door gebruik te maken van een.


Een beginnend nest buiten kan je het best met wat kokend water. Heeft u buiten op het terras last van wespen , plaats dan een bakje of kommetje met koud water op de tafel en doe daarin enkele hele kruidnagelen. De geur verjaagt de wespen. Het is ook mogelijk om kruidnagelolie te kopen, hiervan kun je een . Gooi geen water op een wespennest als je wespennest wil bestrijden.


Wespen hebben een bloedhekel aan water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts