Handleiding Bouw en Inrichting keukens en bedrijfsrestaurants i. De wettelijke eisen beperken zich tot het voor komen van . Vuil en schoon bestek, servies, keukengereedschap en dergelijke moeten van. Daarnaast moet een horeca keuken aan allerlei eisen voldoen. Genoeg aspecten om rekening mee te houden dus!
In dit artikel lees je waar je . Ook aan de afwerking en inrichting moeten hoge eisen gesteld worden want het is. Wettelijke verplichtingen zijn vaak lastig, en niet iedereen ziet altijd het. In iedere keuken hoort tevens een branddovende deken aanwezig te . De keuken voldoet bijvoorbeeld niet meer aan de normen van HACCP, de Arbo- wet , aan milieueisen of gemeentelijke regelgeving.
Deze eisen gelden alleen als u voor uw bedrijf een . Als de setting niet aan de wettelijke eisen voldoet, geef dan wat veranderd moet worden. Een keukenvloer zonder afvoerputjes: Voldoet bij .
De Drank- en Horecawet stelt een aantal eisen aan de inrichting van uw bedrijf. Uiteraard gelden deze eisen alleen als u een Drank- en Horecawetvergunning. De hiervoor bedoelde voorschriften, die prestatie- eisen inhouden, zijn als volgt over de artikelen.
De keukenvoorziening moet zijn gelegen in een verblijfsruimte. Bedrijven moeten voldoen aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid. Besluit eisen inrichtingen Drank- en Horecawet. Producenten moeten producten en dieren registreren zodat alles traceerbaar is.
Eisen aan bouw en inrichting vormen een belangrijk onderdeel van de. De situering van een afdelingskeuken of pantry moet zodanig zijn dat de aan-. Als de staat van vloeren, wanden, plafonds, deuren en ramen niet conform het wettelijk. Arbeidsomstandighedenwet.
HYGIENE- EISEN VOOR LOKALEN EN DE WERKOMGEVING. Wie deze gids als hulpmiddel voor de toepassing van de wet gebruikt. Hygiëne- eisen inrichting en uitrusting. Producttemperaturen voldoen aan de wettelijke eisen , de bewaarduur van.
Op Starthoreca vindt u alles over HACCP in de horeca met alle wettelijke HACCP lijsten, informatie en. Deze HACCP eisen zijn uitgewerkt in de hygiënecode.
De receptuur moet dus altijd hetzelfde zijn, wie er ook in de keuken staat. De eisen zijn vastgelegd in de Drank- en Horecawet. Dan gebruik je de keuken waarschijnlijk zowel zakelijk als privé. In de Warenwet staat aan welke eisen voedingsmiddelen en andere producten moeten voldoen.
Zo staan in de wet regels voor hygiënische bereiding en voor . Niet voldoen aan bouwkundige eisen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.