donderdag 27 september 2018

Leuke werkbladen groep 8

Speciaal voor Groep hebben we ontzettend veel leuke en leerzame werkbladen. Deze werkbladen zijn samengevoegd in een werkboekje en gesorteerd om . In de pdf-centrale staan werkbladen in pdf-formaat. Een werkblad bestaat uit een tekst met vragen. De werkbladen kunnen worden gebruikt als herhalingsstof, .

Op de website hebben we allerlei werkbladen en materialen voor in het basisonderwijs. Dit zijn begrijpend lezen werkbladen voor groep die de kinderen zelf kunnen lezen en vragen over kunnen beantwoorden. Het zijn leuke verhaaltjes die . Print deze leuke werkbladen uit en kopieer ze voor de hele klas. We streven er naar om iedere . Ouders kunnen de werkbladen om te oefenen in.


Alle werkbladen zijn gemaakt in MS Word. Een site met leuke lesideeen voor het basisonderwijs!

In groep kunnen de meeste kinderen goed en vlot lezen. Ze lezen dan op AVI- plus niveau. In onderstaande video hebben we een top van leuke leesboeken. Bewegingsonderwijs pagina 93.


Je zit al bijna een jaar in groep dus je kent je klaslokaal natuurlijk goed. Wees dus creatief en bedenk een leuke zin. Gratis werkbladen van ThiemeMeulenhoff.


Met dit werkblad oefenen de kinderen de aanvulstrategie bij het rekenen. Een leuke manier om de aanvulstrategie te oefenen. Met behulp van dit werkblad en Netwijs. Procenten: van aantallen.


Leuke uitspraken van leerlingen. Centrale Eindtoets, Citotoets, Cito Eindtoets, Toets groep , Begrijpend lezen, Cito werkblad. Zet het thema (zwerf)afval toch op de agenda.


Want je kunt nu een korte les geven en de kinderen daarna aan de . Hugo en Maurits staan om half bij de bushalte.

Als je onder je eigen groep kijkt zie je heel veel rekenopgaves. Engels leren met Mike: Op deze website leer je op leuke wijze doormiddel van spelletjes engels. Kleuren dansen met afwasmiddel. NEMO Leerkrachtenclub studiemiddag.


Werkbladen leerlingen IJstijden groep 5- 8. Doelgroep: Basisonderwijs middenbouw. Maak kennis met Manny, de mammoet. Bij elke genoemde paragraaf in de tabel hieronder zijn extra werkbladen gemaakt.


Groep : Spelling, werkwoorden, zinsonleding en nog veel meer. Kun jij deze taalopgaven oplossen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts