woensdag 12 september 2018

Artiteq click rail ophangen

Met het Click Rail ophangsysteem bent u altijd flexibel in het ophangen en verplaatsen van schilderijen en wanddecoraties, zonder gaten boren in wanden. Hoe kan ik de gaten boren voor de bevestiging van de clips bij de montage van Click Rail tegen het plafond? U kunt de gaten aftekenen door de ClickConnect. U kunt uw schilderij daarom beter ophangen met één van onze schilderijophangsystemen van ArtiTeq.


Dan is de Click Rail het meest flexibele ophangsysteem en bovendien.

Click Rail Een Click Rail maakt het ophangen van schilderijen en andere wanddecoraties heel flexibel. Een flexibel ophangsysteem integreren in uw interieur kan eenvoudig en snel met de Click Rail. In drie stappen bevestigt u de rail aan de muur.


Voor 13:00u bestel morgen in huis! De Artiteq Click Rail all-in-one complete set 4m wit is het meest gebruikte schilderij ophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. De Click Rail is een product van ArtiTeq schilderij ophangsystemen.


De Artiteq clickrail compleet wit meter is het meest gebruikte schilderijophangsysteem om schilderijen aan de wand te hangen. Deze rail is geschikt om tegen .

Artiteq is productspecialist op het gebied van ophang -concepten;. Vervolgens schuif je de draden in de rails en hang je de haakjes op de draden. Het veilig ophangen van uw kunst aan de muur kunt u aan dit systeem. Wij verkopen diverse systemen voor het ophangen van uw kunst. De clickrail is een model van ArtiTeq dat heeft bewezen mooi en functioneel te zijn!


Alles ziet er nog netjes uit, en het . Speciaal geschikt voor het ophangen van decoraties schilderijen etc. Wilt u kunst ophangen en het ook eens kunnen verplaatsen? Dan is een ophangsysteem als de Artiteq clickrail iets voor u. De basis ophangrail is eenvoudig te . Artiteq , uw schilderijen of andere kunst ophangen kan op verschillende manieren.


Artiteq Ophangsysteem - Pakket Meter - Click Rail Primer (Wit) . Een schilderij eenvoudig, flexibel en snel ophangen en verplaatsen. De GeckoTeq Mini Wand Rail is één van de kleinste en mooiste schilderij. Assortiment ophangsystemen van merk Arti teq en stas. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende .

Het schilderij ophangsysteem click rail wordt aan de wand gemonteerd en maakt het. Gemakkelijk verplaatsen en ophangen van wanddecoratie, met een . Home Ophangrails-verlichting Artiteq. Ophangrails-verlichting Artiteq. Schilderijlijst ophangen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts