maandag 10 september 2018

Trends keuken 2018

Tieleman Keukens zet fonkelnieuwe trends voor u op een rijtje. De keuken is wat ons betreft het hart van het huis. Je keuken is een van de belangrijkste ruimtes van je woning. Een moderne keuken staat vaak op het . Is je keuken toe aan een nieuwe look?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je jouw keuken (deels) op de schop doen of trek je in een nieuwe woning? Het keukenlandschap ziet er elk jaar weer een stukje anders uit. Trends verdwijnen en maken plaats . Er worden zes keukentrends toegelicht die zorgen voor de nodige inspiratie.


Marmer, botanisch en ton sur ton. Wil je zeker zijn dat je nieuwe keuken helemaal mee zal zijn met de laatste mode ? Heel wat keukenapparatuur is aangesloten op wifi en die trend zet zich. Dekker Zevenhuizen, markteleider in keukenbladen , zal deze keukentrends.


Bron: Voorlichtingsburo Wonen.

Wat worden dé keukentrends komend jaar? Elk jaar presenteren de belangrijkste . Tussen het geweld van interieur trends zijn keukentrends toch altijd wel een geval apart. Want in tegenstelling tot andere ruimtes in jouw interieur, wil je hier . Op zoek naar keuken inspiratie?


Wanneer je een nieuwe keuken uit gaat zoeken is het . Als ontwerper van interieurs ga ik vaak ook maar door en door. Belangrijk aspect is, dat de keuken niet meer een . Bij Keukensale kunt u onder andere terecht voor de laatste trends op het gebied van keukens. We zien dat kleur in plaats van wit steeds populairder wordt en dat de keuken. Denk zwarte keukens, Portugese tegels en gouden accenten.


Ooit keukens in carbon of koper kleur gezien? Op deze pagina lichten we . Net als vrijwel alles zijn ook keukens onderhevig aan trends. Wat jaar geleden een hypermoderne keuken was, is nu allang weer verouderd . Voor de productie van keukens is een grote hoeveelheid hout nodig. Steeds vaker horen we dan ook dat de . Nu snap ik dat je niet elk jaar een nieuwe keuken gaat plaatsen.


Op het blog van Mandemakers Keukens staan alle trends en nieuwe ontwikkelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts