vrijdag 7 september 2018

Professionele rijstkoker

De professionele , liter, elektrische rijstkoker van buffalo is eenvoudig te gebruiken en kan per keer 23. Wij bieden de rijstkoker fornuis voor gestoomde rijst koken. Ideaal voor Thaise Rijst, Basmati Rijst of Bruine Rijst voor Cateringbedrijven. De elektrische rijstkokers zijn in . Bent u op zoek naar een rijstkoker ?

Vandaag bestellen = morgen uw rijst koken. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen . Voor de Aziatische keuken, maar inmiddels ook voor tal van andere stijlen, is een professionele rijstkoker een niet te missen onderdeel van de keukenuitrusting. Dit is een ideale professionele rijstkoker voor ieder . Rijst koken is nu een fluitje van een cent . Deze professionele rijstkoker van Adler is een ideaal apparaat om relatief snel en eenvoudig rijst te kunnen bereiden.


Heuvel Horeca heeft rijstkokers in haar assortiment met capaciteiten tot wel meer dan liter.

Met een inhoud van liter kunt u . Om exact de perfecte korrel te krijgen, gaat er niets boven een echte professionele rijstkoker. U besteld deze direct online in onze webshop. Veelzijdig en eenvoudig in gebruik - eenvoudig inschakelen, laat het koken en het apparaat schakelt automatisch over naar warmhouden.


Bartscher rijstkoker professioneel - edelstaal. Bekijk hier ons professionele rijstkokers. Van Hattem Horeca levertbetaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particul. Eenvoudig te reinigen rvs behuizing.


Rijstkoker online kopen bij HorecaRama. Binnenpot voorzien van anti-aanbaklaag. Simpelweg rijst en water afmeten en aanzetten. Schakelt automatisch om van . Klik en zie welke winkel de beste prijs voor rijstkokers aanbied. Voorwaarde: Nieuw product.


Buffalo professionele rijstkoker 6ltr. Op deze manier ligt de kooktemperatuur van een rijstkoker hoger en kookt uw rijst beter.

Met deze zeer efficiënte, ltr. Het maakt de rijst zachter en deze zachtheid proeft u. Tweedehands aanbod voor rijstkoker. Een zeer handige en professionele rijstkoker met stoomfunctie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts