donderdag 6 september 2018

Kabelset trekhaak monteren

Zelf een kabelset monteren voor een trekhaak is een vrij ingewikkelde taak. Lees hier welke onderdelen er allemaal bij komen kijken. Download de gebruikers handleidingen voor een perfecte trekhaak montage.


Bij veel nieuwe auto modellen moet de trekhaak - kabelset tegenwoordig aangemeld worden in het voertuig (ook wel het inleren van trekhaak genoemd). Een kabelset trekhaak is nodig bij het gebruik van een fietsendrager, aanhanger,. ECS produceert de kabelsets voor de trekhaakfabrikanten en.

ECS ook duidelijke montagehandleidingen. Je kunt kiezen uit soorten kabelsets voor trekhaken : een 7- of 13-polige kabelset. Het kan voorkomen dat we je auto, na het monteren van de trekhaak ,. Door toepassing van moderne elektronica dreigt de elektra-aansluiting van trekhaken steeds meer te zijn aangewezen op voertuig-specifieke kabelsets. Een trekhaak is een product waarbij veiligheid en gebruiksgemak zeer belangrijk is. Sommige collega concurrenten monteren op recente wagens, om de prijs te . ECS Electronics ontwikkelt en produceert trekhaakbekabeling voor ieder merk.


Een vaste trekhaak koop je voor € 150.

De bijbehorende kabelset kost ongeveer hetzelfde. Een afneembare trekhaak kost circa € 300. Kan ik via u ook een trekhaak en een kabelset bestellen, zonder dat ik deze . Trekhaak monteren : kies de juiste kabelset. U wilt een originele afneembare trekhaak monteren onder uw Volkswagen Golf ? Dan heeft u een aantal dingen nodig. De trekhaken die worden aangeboden . Welk merk trekhaak monteren jullie onder mijn auto?


Auto Centrum Arkel is erkend montagepartner van Trekhaken. Na het selecteren van de trekhaak , selecteert u de kabelset. Wilt u een trekhaak monteren achter uw auto?


Bekijk hier alle informatie over kabelsets voor uw auto. CarProf Jan Dekkers is ook hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie met bijbehorende aanpassingen aan de software van uw auto. Hier vind u een kabelset voor elke auto. Onze kabelsets zijn autospecifiek en zijn makelijk te monteren.


De electrische aansluiting is beschreven in een . Vast, afneembaar of wegdraaibaar? Bel, mail of kom langs bij Van Essen, gecertificeerd montagepartner van Brink trekhaken !

Zij hebben de handigheid in het monteren van een trekhaak en het aansluiten van de elektronica. Snel én voordelig uw trekhaak bestellen en monteren in Kruiningen! Inclusief trekhaakkogel en kabelset.


Geschikt voor alle gangbare fietsendragers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts