vrijdag 14 september 2018

Facebook like actie winnaar kiezen

Heb je veelgekregen op je like en share actie ? Dan moet je nog een winnaar kiezen. Hier is een handige tool voor om de winnaar bekend te maken. Zo kan de organisator er voor kiezen om de prijs uit te reiken aan.


Je kent dat misschien wel.

Dit lotingsysteem kiest, na het aflopen van een winactie , live een winnaar uit alle deelnemers. Analyse van fanpage = ideeën voor acties. Het kiezen van een winnaar kun je overlaten aan een tool, zodat je hier. Wat is een like of een reactie op je bericht dan waard?


Promoot de actie ook op je andere sociale mediakanalen, . Je zal wel alle reacties moeten lezen als je een winnaar wil kiezen , dus . Want zit jij te wachten op een eindeloze lijst aan, reacties en shares van.

Tot slot mag je ook niet de winnaar bekend maken op de Timeline, zonder. Likeshare- winacties veroorzaken spam en zijn niet toegestaan volgens de regels. Het tarief is voor de winnaar en 4 als de organisator de . Hierbij kan u de winnaar willekeurig kiezen uit alle mensen die de foto . Zet de winnaars in het zonnetje! Bij een loterij wordt de winnaar juist willekeurig gekozen door bijvoorbeeld een lootje te trekken met de naam erop of elke deelnemer een nummer toe te kennen en software een nummer te laten kiezen. Waar wordt de facebook winnaar bekend gemaakt?


Vraag ze bijvoorbeeld te kiezen uit opties wat ze willen winnen. Een winnaar kan je op verschillende manieren kiezen. We kennen ondertussen allemaal de like share en win acties van de vele webwinkeliers. Wat zijn jullie ervaringen met promotie via facebook of hoe pakken jullie dit aan? Nadat de winnaar bekend is gemaakt heb ik van hetzelfde jurkje.


Na deze termijn behoudt CLOSE-UP zich tot het recht om een nieuwe winnaar te kiezen. Niet heel abnormaal natuurlijk want hoe wil je nu een winnaar kiezen als de . Veel ondernemers kiezen ervoor om hun bedrijfspagina te gebruiken om.

Bij deze winactie werd de winnaar gekozen aan de hand van de reacties, . Onze bezoekers worden gewezen op je winactie en kiezen dan zelf of ze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts