maandag 17 september 2018

Kasten laten lakken

U kunt uw meubels opnieuw laten spuiten en daarmee zorgen voor een nieuwe kleur,. Wat voor soort meubel wilt u laten spuiten? En door de sterke blanke lak slijtvaster dan voorheen.


Of u kiest ervoor om ze juist op te laten vallen door een afwijkende kleur(nuance), aan u de keus! Wilt u uw meubels verven, bijvoorbeeld uw tafel laten lakken of uw buffetkast opnieuw laten spuiten?

De kosten voor het laten logen van een kast van twee meter bij een meter. Het aanbrengen van de verf of lak kun je bij een meubelspuiterij laten doen of je . Meubelspuiter voor Meubels, Keukens, kasten , tafels en stoelen met haal en breng. Kleur naar keuze: zijde mat of glanzend mogelijk. U heeft meerdere deuren die u tegelijk wilt laten spuiten of u wilt meerdere . U kunt bijna alles laten overspuiten in elke kleur.


Een jarenlange ervaring in de applicatie van beitsen en lakken in al zijn facetten: glanslak. Meubel spuiterij Van der Hoeven Spuittechniek VOF in Den Haag kan ook beschadigde meubels opnieuw laten kleuren en lakken.

Neem contact op voor meer . De gebruikte twee-componenten polyurethaanlakken onderscheiden zich . In dit filmpje zie je hoe ik een donker houtkleur kast helemaal wit spuit. Of het nu gaat om een servieskast , dressoir of keukenkastje, met dit. Wij adviseren ONE by Histor Acryl Lak Hoogglans voor het verven van meubels: deze . De lagen lak , was en verf zorgen dat het meubel een eigen karakter krijgt,.


Een grote kast kun je wat robuuster aanpakken dan een kleiner woonaccessoire. Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen dankzij onze kleurenmengmachine. Wilt u een andere kleur op die prachtige servieskast ? Of uw oude favoriete stoel een nieuw leven in blazen?


Door uw beschadigde meubel te laten repareren heeft u weer jarenlang. Ik wil een eiken houten tafel die al reeds gelakt is lakken in een zijdeglans kleur. Dressoir, salontafel en tv- kast staan in de was, deze wil ik graag in white . Hier ziet u rieten eettafelstoelen, gespoten in een slijtvaste zijdeglans lak in de kleur grijs.


Een jaar oude kast laten spuiten die als nieuw terug kwam. Bent u uitgekeken op uw dressoir, tafel of kast ? Kwaliteit meubelen zijn vaak .

Met de zijdeglans lak (twee-componenten) heeft u de meest zorgeloze afwerklaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts