donderdag 18 augustus 2016

Wc inspiraties

Benieuwd wat er met uw toilet mogelijk is? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij van elke toilet een bijzondere ruimte te . Het is misschien niet je favoriete plek in huis, maar daarom is de inrichting van het toilet niet minder belangrijk. Omdat het vaak om een kleine ruimte gaat, is er . Kies bijvoorbeeld voor fruitkistje waar je meteen wat nuttige spulletjes in kwijt kunt ( denk aan handdoekjes, wc rollen etc.).

In het kleinste kamertje mag de inrichting al eens wat uitbundiger zijn. Leuke tips, inspiratie en toiletinrichting ideeën vind je hier. Wat moet je wel en wat juist niet doen om je toilet groter te laten lijken? Op zoek naar inspiratie voor je Toilet? Bent u op zoek naar een luxe toiletruimte?


Laat u verrassen door de mogelijkheden op het gebied van complete toiletruimtes. De tijd van het standaard betegelde toilet is voorbij.

Daarom deze inspiratie voor het toilet. Maar aan de andere kant is het wel een visitekaartje van je huis. We geven je wat handige tips en inspiratie voor de verbouwingen van je kleinste ruimte in huis. Met diverse toilet-opstellingen kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe wc.


Vooraf kunt u ook inspiratie opdoen op onze website. Ook onze partner Baderie . We maken er dagelijks vaak gebruik van, tijd om er eens écht bij stil te staan. Een mooi, hygiënisch en comfortabel toilet is een verrijking voor elk huis.


Het kleinste kamertje van de familie Philips was net een tijdscapsule, waarbij je je terug in de tijd waande. Het toilet was hoog nodig toe aan een make-over. Een moderne wc wordt gekenmerkt door een minimalistische uitstraling met rustige neutrale kleuren en comfort. Wc tegels bepalen voor een groot deel de sfeer en werken je sanitaire ruimte perfect af.


Er zijn talloze opties wanneer je op zoek bent naar wc tegels. Mijn toilet is eindelijk af! Op de website zie je een aantal projecten die jou misschien inspiratie geven voor je eigen toilet.

Overweeg dan om voor de wat duurdere wc -tegels te kiezen. Laat je toilet betegelen met tegels van Siddeburen. Als uw toilet grenst aan de hal die u eveneens laat betegelen, is het. Inspiratie toilet tegels . Lees en kijk hier voor adviezen om uw toilet een frisse trendy uitstraling te geven.


Tips, inspiratie en toiletinrichting ideeën. Een te lage WC pot kan oncomfortabel zijn en een ergernis worden. Zonde, want er is zoveel leuks te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts