woensdag 12 juli 2017

Voorspoeldouche met kraan

Ik verkoop dit omdat ik er een gekocht heb met kraan. Is gebruikt maar werkt naar . Kraan met voorspoeldouche. Pilaarkraan met opening.


Het is een voorspoeldouche voor warm en koud water, van het gemakkelijke knijptype, die bediend wordt met twee draaiknoppen.

Voorspoeldouche geschikt voor water onder hoge druk. Kranen en voorspoeldouches vind je bij HorecaTraders. Deze voorspoeldouche is uitgerust met een mengkraan en apart kraan voor warm en koud water. Middels één gat wordt de kraan op het aanrecht bevestigd.


Spoelkranen en voorspoeldouches , nu bij XXLhoreca. Bekijk ons aanbod en bestel nu! Grohe Feel keukenmengkraan hoge uitloop ngatsmontage met professionele handdouche cartouche met keramische schijven draaibare uitloop 3draaibare.


Bestel online via de webshop!

Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? U besteld deze direct online in onze webshop. Horeca storing, onderhouHorecaapparatuur, Kranen ,Handdouche,Luchtfilters, Diamond. Mengkraan voor voorspoeldouche TS. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Linum europe catalogus : aqua - kraanwerk - voorspoeldouches. Benodigde bladdoorvoer 35mm, ééngats. Zoekt u een voorspoeldouche of mengkraan? Snel geleverd en scherp geprijsd!


Daarnaast is deze voorspoeldouche. Staat u op het punt te investeren in . Meer ruimte om te ondernemen. Er bestaan twee verschillende series voorspoeldouches van TS Brass, namelijk de.


Deze zijn te onderscheiden door de hendels en de uitlopen van de kranen. Snelle levertijd en grote voorraad onderdelen . Zeer mooie Design kraan van BELLAQUA, met voordouche (uittrekbaar douche).

De TS voorspoeldouche is bij ons zowel verkrijgbaar met uitloop als zonder uitloop. Behalve professionele kranen en voorspoeldouches kunt u bij Hartman en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts