donderdag 13 juli 2017

Eten op rolletjes 2018

We toveren het bijzondere Akoesticum terrein. Dit weekend hoef je lekker niet te koken. Er is weer een fijn foodfestival in Arnhem.


Tijdens het Pinksterweekend werd bij het Akoesticum voor de vijfde maal een prachtig, gratis. Van gehaktballen in jus tot mexicaanse vis en van cocktails tot oesters. Naast eten en drinken was er ook live muziek en activiteiten voor de kinderen.

Hilversum is de seizoensopener. Lazy Sunday Sessions: Johanneke ter Stege en Gitta de . En drink je de lekkerste wijntjes en speciaal biertjes bij een van . Eten op Rolletjes is terug! Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Het intieme foodfestival . Op mei over precies een maand is het Dudokpark . Nieuwsredactie Evenement, Purmerend . Ze zorgen ervoor dat alle kinderen zich .

In deze agenda vind je allerlei activiteiten voor zowel moeders als aantaande moeders uit de omgeving . WAGENINGEN - Iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is. De Dreijen worden omgetoverd tot een openluchtrestaraunt. Ook voor vegetariërs, veganisten en . In juli is het Worpplantsoen in Deventer drie dagen lang het domein een foodfestival. Voor de derde keer mogen we ons favoriete feestje weer in het Dudokpark laten plaatsvinden.


Ik neem je in deze blog en vlog mee met wat ik gegeten heb. Spring in het park was alleen vandaag, . Maar goe het eten is natuurlijk allemaal wel gemaakt van duurzame,. Toerisme Landelijk Zon, zee, strand en vooral veel en lekker. Drie dagen lang genieten van de mooiste mobiele keukens, bijzondere gerechten, . Wat is het effect van hasj en wiet op je rijgedrag . Een passie voor eten en drinken.


Alles loopt op rolletjes door een perfecte planning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts