dinsdag 25 juli 2017

Mikmak betekenis

Wat is nou een lekkere pizza? Zo eentje met echt alles erop en eraan. Het lekkerste vind ik die met shoarmavlees, kaas, tomaat, de hele mikmak.


Hij heeft de hele mikmak maar achter in zijn auto gesmeten en is weggereden. Hieronder vind je betekenissen van het woord mikmak.

Je kunt ook zelf een definitie van mikmak toevoegen. Er is al veel gezocht naar de betekenis van mikmak en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Met bijwoordelijke functie in enige verbindingen waarin de mikmak of het mikmak dient als intensiverende woordgroep. Je hebt gezocht op het woord: mikmak. Dit woord opzoeken in onze grootste . De betekenis van mikmak vind je op deze pagina.


Er werd definitie van mikmak gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen .

Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek. Translation and Meaning of mikmak , Definition of mikmak in Almaany Online Dictionary of English-Dutch. Nederlands, woordenboeken, gratis,.


Waar komt de uit uitdrukking de hele mik mak vandaan? Je komt voorwaardelijk vrij, gaat langs de reclassering. De excuses van Justitie, de VlP-behandeling, de hele mikmak. Maandelijksche herrie: maandelijksche inspectie.


Potjes: hoeveel potjes nog? Ik begrijp editen in de betekenis dat kranten daaraan geven. Ridderkruis bij het IJzeren Kruis grotere tip opening dunner riet In. Mikmak Use Case Diagram UnitBase. Valentijn krijgt dan een totaal andere betekenis.


Het woord mikmak dekt daarbij nog niet eens de gehele lading. Ik laat de hele mikmak liggen en neem vanmiddag vrij. Maar die betekenis van problemen, gedoe, onenighei was er dus wel.


Wat betekent de naam Mikkie?

Bekijk de betekenis , herkomst, populariteitsgrafieken en reacties op de naam Mikkie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts