vrijdag 21 juli 2017

Atag steamer

Lekker en gezond eten met een ATAG (combi-)stoomoven. Een ruime inhou veel gebruiksgemak en fraai design. Bekijk hier ons assortiment stoomovens. Experimenteren met ingrediënten, kooktechnieken en recepten vraagt om een veelzijdige oven.


De combi-stoomovens van ATAG bieden u een brede variatie . Op zoek naar ATAG Stoomovens? Kies uit verschillende ATAG Stoomovens op Kieskeurig. Atag is gevestigd in Erpe Mere (België) en bestaat al bijna jaar. Atag maakte zijn naam en faam met industriële was-, en keukenapparatuur. Vind atag stoomoven op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Download hier gratis uw ATAG Stoomoven handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Combi-stoomoven met TFT touchscreen.


Met: Memory functieHet kan even experimenteren en zoeken zijn, voor . Keuze uit drie combinatiefuncties voor de oven en steamer. Ben jij op zoek naar een ATAG stoomoven? Vergelijk alle inbouw stoomovens van ATAG op MagnetronOven. Bedankt dat u deze ATAG -stoomoven hebt gekocht.


De gebruikershandleiding bevat belangrijke informatie over het gebruik en onderhoud van uw nieuwe . Totale binnen capaciteit . Kleur van het product: Roestvrijstaal, Zwart, Soort . Afmetingen BxDxH 840x765x6mm. Aansluitwaarde Kw - 4V Met bedieningspaneel aan de zijkant van de oven Voorzien van vaste wateraansluiting. Toebehoren, Steamer receptenboekje. Gefeliciteerd met uw keuze voor deze stoomoven van Atag. Dit product is ontworpen voor eenvoudige bediening en optimale gebruiksvriendelijkheid.


Gratis thuisbezorgd en jaar garantie. De liter grote ATAG steamer heeft acht temperaturen met voorgeprogrammeerde bereidingstijden. Waterniveau, programma en temperatuur . Onderdelen bestelt u eenvoudig online in onze Onderdelenshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts