woensdag 12 juli 2017

Kipsalon calorieen

Gelukkig kun je ook zelf een gezonde kipsalon als alternatief maken! Maar je kan ook heel makkelijk zelf een gezonde kapsalon met kip maken. Je kunt genieten van een fastfood-achtig gerecht maar dan zonder al die calorieën binnen te krijgen en zonder de hele avond dorst te hebben. De friet is een van de grootste calorieënbommen in de kapsalon.


Dit moet je gewoon een keertje proberen: de kipsalon.

Lekker, simpel en ook nog eens . Voor degenen die onbekend zijn met de . Met vier aanpassingen ontstond de skinny kipsalon. In knoflooksaus zit ongeveer net zoveel calorieën als in mayo denk ik. Een stuk gezonder en een stuk minder calorieën bevat deze versie.


Kipsalon , de gezondere versie van de welbekende kapsalon. De ongezonde kapsalon is al jaren ongekend populair. Super lekker en met weinig calorieën.

Heb je zin in een lekkere kapsalon , maar past dit niet in je calorieën budget? Probeer deze gezonde variant: deze healthy kapsalon ! De kapsalon is berucht vanwege het aantal calorieën dat in één portie zit. Daarom bij deze een veel gezondere variant, zodat je toch kunt . Omhoog ↑ Hoeveel calorieën heb ik nodig? Een kapsalon is een gerecht bestaande uit friet bedekt met shoarma of döner, afgetopt.


Menig ogen worden hier groter van. Gezonde versie van de kapsalon. Veel minder vet en meer eiwitten!


Zoete aardappel als friet, kipreepjes als kebakvlees, en zelfgemaakte . Een lekker koolhydraatarm hoofdgerecht, kapsalon met pastinaak frietjes! Een traditionele kapsalon bevat veel calorieën en koolhydraten. Voor wie het niet weet: de patat kapsalon is bedacht door een kapper die graag.


De volledige lijst van kapsalons die. In deze gezonde kapsalon met zoete aardappel een fractie ervan! Deze variant uit de Airfryer bevat minder calorieën , echt een aanrader!

Een versie met minder calorieën , minder koolhydraten, minder vet. Een gezonde versie van de ouderwetse Kapsalon bij de snackbar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts