dinsdag 4 juli 2017

Koken tijdens verbouwing

Ga je je begane grond verbouwen en zie je op tegen het niet hebben van een keuken? Je kan moeilijk weken lang afhalen? Ik merk dat we tijdens deze verbouwing anders eten, gemakkelijker.


Ik vind er niks aan om te koken in een keuken die nog niet af is. Heb je al bedacht hoe jij je eten gaat klaar maken tijdens de verbouwing zonder keuken….

Overleven in je huis tijdens een verbouwing. Plan op voorhand alle logistiek. Waar zal je koken , slapen en je wassen?


Wat gebeurt er met je meubels tijdens de . Hoe zorg ik dat we gezond blijven eten. Straks heb ik echt geen tijd om te koken na het werk want dan moet er verbouwt worden in ons nieuwe huis. We zitten ff in een crisis.


De keuken wordt verbouwd en van de week is het kooktoestel weg gehaald.

Koken tijdens een verbouwing : salades zijn je beste vriend. Ok, dus dan zit je zonder keuken. Maar ook als u niet van plan bent uitgebreid te verbouwen , kunt u uw keuken. Goede verlichting voorkomt bijvoorbeeld dat u zich snijdt tijdens het koken.


Ontdek tips die leven in je woning tijdens verbouwingswerken kunnen. Voorzie een vuurtje om te koken , een verwarmingstoestel om je warm te houden en . Een huis verbouwen wordt zo easy peasy! Ook kunnen er dingen fout gaan bij de levering of tijdens het transport. Belangrijke en nuttige tips om elke verbouwing te kunnen doorstaan.


Niets is vervelender dan tijdens een verbouwing nog bezig zijn met het . Wij gaan over weken onze keuken verbouwen. Hier ook tijdens de verbouwing weken op een dubbel kookplaatje gekookt (Kijkshop) en . Kook vooraf grote hoeveelheden soep, spaghettisaus, enz en vries dat in. Dit zijn je opties voor douchen tijdens de verbouwing ! Hoe gaat u het potje koken tijdens de verbouwing ? Tijdens het verbouwen is het . Zou er een manier bestaan om de keuken op te knappen zonder te verbouwen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts