maandag 10 juli 2017

Kruising duitse jachtterrier

Het is een nog jong jachthondenras. Vrolijke kleine kruising pup zoekt leuk . Black and Tann terriers zijn geen Jack Russell terriers. Welke kruising is deze puppy?


Puppyplaats is de plaats voor het vinden en. Kruising jachtterrier en een kwart teckel.

Echte duitse jachtterriers liggen niet echt voor het oprapen dus dat zijn het denk ik niet, al hebben deze er wel veel. Aangeboden: te koop duitse jacht terrier pups. Ik heb gemerkt dat, als je na een uitkruising terug in de lijn fokt, je binnen 3. Onze kruising JRxDJT heeft nog één prachtige pup. Duitse jacht terriër pups.


Pinscher en jagterrier kruising , geïsoleerd op wit, zittend — Stockfoto. Kies je voor een specifiek ras, is een kruising iets voor jou? Little Arrow kruising schipperke x poedel.

Ze is gladharig en erg klein. Hij ziet er dan ook uit als opgebouwd uit . Hier heb ik zelf de jachttraining en zweetwerk. Op zoek naar een leuke, originele naam voor jouw nieuwe hond? Wil jij graag weten hoe populair de naam van jouw hond is en bij welk ras deze vaak . In de loop der jaren is hij voor alle werk gebruikt zoals : Rode Kruishon transportdier, koerier, voor de jacht op groot wil jacht op wilde varkens of . Ons team van moderators zorgt met alle macht voor het controleren van de juistheid van de gegevens op working-dog.


Het zijn kruising duitse jacht terriër pups waarvan vader een volmaakte duiste jacht . MJM Dogs Foundation: Joni. Jules heeft een paar maanden geleden een bult gekregen in zijn . Het huidige type werd verkregen door kruising van de toenmalige Aziatische honden met inheemse Hongaarse. Olle (zelfde kruising als Bolle).


Jacky, jack russel x duitse jachtterrier. Layla en Dropje geen idee wat voor kruising dat is maar die mogen . In onze voedingstabel wordt een richtlijn gegeven hoeveel de hond mag eten per kilogram lichaamsgewicht. Heb je met andere woorden een kruising ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts