vrijdag 14 oktober 2016

Werkblad tweetekenklanken groep 4

Met dit werkblad kun je oefenen met woorden met tweetekenklanken. Werkbladen spelling tweetekenklanken voor groep 6. Dit werkblad en nog veel meer in de categorie letters leren kun je downloaden op de. Letterrover - spelling groep - Brainzatwork.


Diverse oefeningen (auditieve en visuele discriminatie, rijmen), oplopend niveau.

Lekker lezen met tweetekenklanken. De woorden van werkblad kunt u nu als dictee ge-. Lesmateriaal groep 1-(digibor SMART Board) Extra materiaal groep 6. Hoor je daar een medeklinker of een tweetekenklank ? Schrijf drie moeilijke woorden uit deze taak op.


Er wordt nog aan deze pagina gewerkt, heeft u nog specifieke wensen? Om de bovenstaande werkbladen te .

Maak daarnaast het werkblad klankgroepwoorden. Tweetekenklank : En dan schrijf ik het woord zoals ik het hoor. Als je vóór deze letter een lange klank of een tweetekenklank hoort, dan verandert de -f in -v en -s in -z. Het automatiseren en inslijpen van de spellingcategorieën van groep en zodat. Inclusief kopieerbare werkbladen voor auditieve oefening en dicteebladen.


IN GROEP KOMEN DE VOLGENDE VAKKEN AAN BOD:. H - K14) - uitlegkaarten b ( groep - K14). In ieder leerjaar vanaf groep werk je met de leerlingen aan het verschil tussen feiten. De opbouw van de werkbladen is telkens hetzelfde, dus een keer een . Welke klankgroep eindigt op een korte klinker?


Wat hoor je aan het eind van de klankgroep ? Jaarplanning spellingblokken. Workflow Regelwoorden blz. Werken met de module Regelwoorden blz. Les 3: Medeklinkers en tweetekenklanken.

Dit deel van Spelwerk Op Maat richt zich op leerlingen vanaf ( begin) groep 5. Blad – korte klank lange klank. De kinderen mogen een werkblad maken waarbij we nog eens extra goed de. Ik geef bij deze ook nog eens voorbeelden van de klankgroepenwoorden: - Slapen: slaa-pen. Dat is een tweetekenklank.


Aanvullend werkblad bij Taal op Maat spelling groep les 1. Flitskaartjes Op werkblad ziet u een aantal flitskaartjes van woorden met tweetekenklanken. Deze klanken worden altijd met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts