woensdag 19 oktober 2016

Kortebaandraverij 2017

Informeren en enthousiasmeren zijn onze methodes. De redactie is in handen van . Een kortebaandraverij is een wedstrijd tussen telkens twee paarden, in een rechte lijn over circa 3meter. Alles over de kortebaandraverijen in Nederland.


Tijdens de koersen zorgen wij voor live verslag.

WAT IS EEN STILSTAAND NUMMER? In aanloop naar de kortebaan afgelopen zaterdag werden de weercijfers voor de. Het programma bestaat uit . NL - Samenvatting van de kortebaan Lisse op donderdag september. Rogier den Dekker is een van de vertrouwde stemmen van de drafsport, zowel op de lange- als de kortebaan.


Ook in Heemskerk verzorgt hij . Bij de kortebaandraverij op de Hoofdstraat in Santpoort heeft pikeur Wim van der Mespel, winnaar met . Nieuwe lokale favorieten voor kortebaan in Stompwijk.

Let op: In verband met kortebaandraverij in Middenbeemster rijdt lijn 3op donderdag augustus vanaf aanvang dienst tot . Deze wordt gehouden op de dinsdag na de tweede zondag van augustus. De wedstrijd is vernoemd naar de . Barbert favoriet tijdens kortebaandraverij Roden. De aanvang van de kortebaan op de Norgerweg is om 13. Hillegom – Dit jaar deden er paarden mee aan de kortebaandraverij aan de Meerlaan in Hillegom. Er zal dan voor de 52e keer gedraafd worden in het hart van het dorp.


De 43e kortebaandraverij zorgde voor een bomvol centrum en het stralende weer dat al het volk nog eens lang . Koersbal voor senioren in. Kortebaandraverij Zwanenburg begint zaterdag om uur. Een half uur later strijden de eerste twee paarden tegen elkaar op het terrein van . Ingezonden door Burrie Media. De historische kortebaandraverij kreeg onder de vlag van de Stichting Beemster Gemeenschap.


Met de kortebaandraverij op de Kennemerlaan in IJmuiden werd ook de. Cattiva Byd wint overtuigend kortebaan Nootdorp. En daar is niet iedereen blij mee,.

De kortebaandraverij is onderdeel van de Stompwijkse Paardendagen. Deze dagen zijn een feest voor de Stompwijkers. De Maliebaan in Utrecht wordt op zaterdag oktober omgetoverd tot een echte renbaan voor een officiële harddraverij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts