maandag 24 oktober 2016

Eindstuk plint

Met een eindstuk kun je eenvoudig de kopse kant van een plint afwerken. Bestel ze online bij de Plintenfabriek. Eindstukken zijn bedoeld om de kopse kanten van de MDF plinten netjes af te werken. Zaag aan het einde van de plint waar het eindstuk aan . De plinten zijn leverbaar in verschillende hoogte- en .

Meister Eindstukken rechts worden in de kleur van de plint meegeleverd. Wat zijn de specificaties? In deze film laten we zien hoe men een MDF plint plaats bij een deur.


CanDo eindstuk voor plinten. Oftewel, hoe men eindigt met een. Om onze plinten snel en gemakkelijk af te werken zijn er hoek- en eindstukken.


Dit eindstuk wordt rechts aan het einde van een plint geplaatst, zodat de plint.

Een verpakking bevat stuks. Bekijk de tips en assortiment op KARWEI. De stijlplint eindstuk is zowel te gebruiken als eindstuk links en rechts.


Het eindstuk heeft een speciale zaagsnedes in de maten 5 en 1mm. MACLEAN Eindstuk links en rechts Classic robuust mm. Plinten en accessoires koop je bij GAMMA in alle soorten, kleuren en hoogten.


Van overzetplinten voor het wegwerken van je kabels en hoge plinten die je . Uiteraard kunnen de Mac Lean plinten prima in verstek gezaagd worden. Maar veel van onze klanten verkopen plinten aan klussers en doe het zelvers. Deze kunnen op maat worden gemaakt indien . Dit is een sluitstuk voor het netjes afwerken van het einde van een profiel- of blokplint. De eindstukken worden voorzien van speciale zaagsnedes in de maten.


Deze folie ommantelde staafjes hebben dezelfde kleur als de plinten en kunnen worden gebruikt bij . Hierdoor kan het eind- en . Elektro Plint eindstuk Zwart 55mm.

om prijzen te zien. Speciaal voor de holle houtfineerplint is er een collectie hoekstukken en eindstukken. Stuur naar een vriend(in). Eindstuk Links voor de MDF plint Classic 1mm hoog.


Voor de afwerking van uw plint. De binnenhoek is standaard Wit en wordt geleverd in het model van de gekozen plint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts