maandag 17 oktober 2016

Meubelmakerij nijmegen

Vakmanschap: van het ontwerpen tot het laten maken van kasten en meubels op maat. Wil jij graag producten die afkomstig zijn van een authentieke meubelmaker uit Nijmegen ? Ook deze website maakt gebruik van. Casper Rutges maakt massief houten tafels en kasten op maat van schitterend getekend massief hout, eikenhout, essenhout en . We werken duurzaam en milieubewust.

Onze meubels worden gemaakt van lokaal en regionaal . Met veel enthousiasme begonnen, nu na vijftien jaar is de . Tommiek, meubelmaker uit Nijmegen , maakt unieke en eigenzinnige houten meubels voor thuis. Dat betekent dat wij gebruik maken van Europees hardhout uit duurzaam . In Overasselt, een klein plaatsje aan de Maas net ten zuiden van Nijmegen , . Naast een meubelmakerij vind je ook meubels, interieurbouw, ontwerpbureau, kantoorartikelen, . In onze Woonwinkel vindt u ook banken, fauteuils en stoelen. Je werkt met speciale gereedschappen en machines .

B Mattijssen, Middelaar op Marktplaats. Meubelmaker in Nijmegen , vind een meubelmaker en alles over meubels. Hardhouten tafel van oude kerkbanken uit Nijmegen. De meest volledige site met ruim 66.


Laurentz Design ontwerpt al jouw meubels op maat. Kijk voor meer informatie over meubelmaker Tommie, inspiratie en de materialen op onze site. Paul Balm is een creatieve meubelmaker en interieurbouwer uit Nijmegen. Paul onderscheidt zich door zijn scherpe oog voor hout en andere materialen. Kies uit de beste meubelmakers uit Nijmegen ! Wilt u een meubelstuk op maat laten maken?


Vind gemakkelijk de juiste vakman die uw kast, tafel, bank of stoel. Hubbers interieurmakers staat al veertig jaar bekend als meubelmaker met een ster. Kopshout maakt meubels van massief hout op bestelling.


Niet alleen voor het vervaardigen van kasten maar ook complete interieurs . Duurzaam Werken, Voldoet aan criteria Fairtradegemeenten. De meubelmaker in Nijmegen levert maatwerk.

Zoekt u een meubelmaker Nijmegen om uw meubelontwerpen te realiseren? Neem dan eens contact op met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts