dinsdag 25 oktober 2016

Funda oldenzaal verkocht

Verkocht onder voorbehoud. Snelder Zijlstra Makelaars. Meerdere makelaars betrokken.


Nieuwbouwproject Onderdeel van nieuwbouwproject . Een UNIEK object met veel mogelijkheden op een UNIEKE plek in het stadscentrum, gelegen aan de fraaie en nieuwe fietsstraat op een zeer . Dan is deze woning een kans om met beide handen aan te pakken! Deze riante eindwoning is . Een van die leuke straten om te wonen is de Hyacinthstraat in Oldenzaal. Dit vrijstaande woonhuis heeft een perceel van maar liefst 6m². De sfeervolste winkelstraten in de regio vindt u natuurlijk in Oldenzaal. Objectomschrijving: Het betreft een vrijstaand bedrijfscomplex met bedrijfsruimte en kantoren aan de Eekboerstraat te Oldenzaal.


De bedrijfsruimte heeft een . Algemeen Te huur, te koop vrijstaand bedrijfspand (garagebedrijf) voorzien van een showroomruimte, bedrijfsruimte en nevenruimten, met . Oldenzaal is een bruisende stad met een gezellige uitstraling. Op een goed bereikbare zichtlocatie, bedrijventerrein De Essen bieden wij deze functionele bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte aan, een ideale plek om . Funda maakt gebruik van cookies. Door deze melding te sluiten of door gebruik te blijven maken van funda , ga je hiermee. Weusthuis Makelaardij Online, Weusthuis Makelaardij gebruikt cookies om het bezoek bij Weusthuis voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.


Voor tweede keer ons huis verkocht via Kock van Benthem. Net als de vorige keer top verlopen. Binnen week verkocht tegen de . Zoek je een woning te koop of te huur in België?


Ontdek het grootste aanbod huizen, appartementen, gronden en commerciële panden op Zimmo, de slimste . Gebruiksoppervlakte wonen 1m² Perceeloppervlakte 15.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts