donderdag 13 oktober 2016

Joep onderdelinden

Joep Onderdelinden heeft zich de laatste jaren in allerlei disciplines laten zien als theatermaker. Hij regisseerde vier musicals, schreef en speelde in. Dat zijn het soort praktische . Als jongen werd hij gefascineerd door het theater.


Hij heeft zich de laatste jaren in allerlei . Een krakend nieuwe voorstelling van een ras- verteller en entertainer. Hij is meerdere malen geroemd om zijn beeldende, hilarische . Vorig seizoen was hij bij maar liefst elf theaterproducties betrokken. In Ooit zoekt Joep op zijn eigen absurde wijze, samen met zijn publiek het antwoord op de vragen:.


Een avond theater is een avond uit! Wassenaar - Cabaretier Joep Onderlinden is op zaterdag april te zien in Theater Warenar met zijn nieuwe programma OOIT. Vele aanbiedingen bij bol. Die nieuwe voorstelling zal ook wel weer een feestje worden, net. Doldwaze winterkomedie voor de hele familie.


EEN DOLDWAZE WINTERKOMEDIE VOOR DE HELE FAMILIE. Joep speelde vele hoofdrollen in vele zeer uiteenlopende theater- en tv produkties. Zo was hij te zien in de musicals Funny Girl, Willeke . Stadsschouwburg te Groningen. De stress en de druk van zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts