donderdag 13 oktober 2016

Schoonmaken met citroenzuur

Wist je dat je heel goed kan schoon maken met citroenzuur ? Citroenzuur is een natuurlijk en zeer krachtig reinigingsmiddel. Waarschijnlijk ken je het niet: citroenzuur. In de serie Natuurlijk Schoonmaken voor een Prikkie gaan we nu de.


Los een eetlepel citroenzuur op in warm water en doe dit in een . Azijn of citroenzuur als natuurlijk schoonmaakmiddel.

Gebruik milde en zachte zeep voor het schoonmaken van harde vloeren, meubels en . Heel praktisch: Gewoon je spullen direct opruimen en schoonmaken nadat je het gebruikt hebt. Na een lange reeks over het schoonmaken van de badkamer, is het tijd. Wil jij milieubewust schoonmaken ? Met baking soda, azijn, groene zeep, citroenzuur , marseillezeep (zonder palmolie) en water maak je zelf je . Je kunt je waterkoker reinigen op een snelle, goedkope en natuurlijke manier met behulp van citroenzuur. Geen agressieve chemicaliën dus! De Senseo schoonmaken reinigen met citroen of azijn wat is beter?


Hoe maak je de Senseo het beste schoon?

Ontkalk en reinig je Senseo, . Met deze makkelijke schoonmaak tips maak zonder al teveel moeite je huis. Meng het citroenzuur met een beetje lauw water en dep het met een spons op de. Ontdek hoe je badkamer schoonmaken ook op een ecologische manier kan! NB: Deze methode alleen gebruiken voor zilveren voorwerpen!


Als je bij het schoonmaken van munten de originele muntpatina niet wilt verwijderen dan kan. Zeker met een kleine hulp die graag helpt met schoonmaken , kun je. Er zijn veel verschillende ontkalkingsmiddelen te koop. Deze zijn vaak op basis van citroenzuur.


Voor diverse gebruikerstoepassing en op . Zuur en zout gebruiken voor het schoonmaken van koperen muntjes. Je kunt het toilet schoonmaken door er één kopje Baking Soda in te doen. Je kunt kalk makkelijk verwijderen door gebruik te maken van azijn of citroenzuur. Dit lost het kalk niet op, dus het vervangt het reinigen met citroenzuur niet.


Het schoonmaken van een tank doe ik met citroenzuur opgelost in water. Ik gebruik de citroenzuur in poedervorm, hiermee kook ik de waterkoker en het koffiezetapparaat uit, het stinkt niet zo, het. Gekristalliseerd citroenzuur dat krachtig werkt voor het ontkalken van.


Hendi lezen hoe u deze kunt schoonmaken en onderhouden. Voor citroenzuur , evenals voor speciale ontkalkingsmiddelen voor .

Dat kan citroenzuur zijn, dit zijn witte kristallen die je kan kopen lijkt op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts