dinsdag 11 oktober 2016

Wetgeving barbecue balkon

Zo zijn er nog meerdere activiteiten te verzinnen waarbij de huidige wetgeving wel voorziet in regels voor bedrijven. Voor privé-personen is het . Bij ons heeft de VVE bepaald dat er niet gebarbecued mag worden op het balkon. U wilt een bbq organiseren op het terras of balkon van een appartementsgebouw , maar uw buren verwijzen naar het BBQ verbod?


Dit moet en wil u erover . Er is namelijk geen enkele wet die dat -voorlopig- uitdrukkelijk verbiedt.

Drie aandachtspunten voor een barbecue op je terras. Van een grote staander, tot eentje die je aan het balkon hangt. Barbecue je op een open barbecue , dan is houtskool ideaal. Binnenkort een barbecue feestje? Dan kun je vast een aantal tips gebruiken over het barbecue proof maken van je tuin en de wetgeving.


Het veelal zonnige weer brengt vele mensen op het idee om heerlijk in de tuin of op het balkon te gaan barbecueën, of een tuinfeest te geven. De Groningse brandweer adviseert om de kachel of barbecue niet op een. Door balkondeuren ramen te sluiten bij het buiten stoken, kan . In de wet (artikel 5:BW) staat namelijk:.

Omdat wij weten dat deze buur niet van de barbecue -lucht houdt, kiezen wij er. En, is er regelgeving omtrent rookoverlast van de barbecue ? Elk gewest heeft ook zijn eigen milieuwetgeving (in Vlaanderen is dat de Vlarem) ,. U mag dus uw barbecue of sfeerverwarmer gebruiken op . De ideale balkon barbecue is klein, goedkoop en super handig. Ik heb hem eindelijk gevonden! Ontbrekend: wetgeving Is een barbecue toegelaten in Brussel?


Ook op de openbare weg zijn barbecues verboden, tenzij met toelating van de . De VvE en de BBQ, de barbecue , het kan een gevaarlijke situatie opleveren. Barbeque mag niet frituur denk ik wel. Er is geen wet die barbecueën op het balkon verbiedt. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Omdat je de wetgeving moet opvolgen, verklaren we artikel van.


Algemeen Politiereglement niets voor balkonnen , terrassen en daken! Enkel vaste of mobiele barbecuetoestellen zijn toegestaan, geen kampvuur! En zo blijven we maar zitten met wetgeving die niets doet voor mensen die.


Officiële naam regeling, Beleidsnotitie Balkonbeleid. Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts