vrijdag 7 oktober 2016

Holtkamper disselkeuken te koop

Koop of Verkoop holtkamper op Marktplaats. Onze tenttrailer holtkamper cocoon m all incl is te huur als wij zelf niet op vakantie zijn. Deze orginele holtkamper whitebox disselkeuken is de perfecte aanvulling voor . Te koop aangeboden: in uitstekende conditie verkerende holtkamper cocoon s . Gekend om zijn topkwaliteit.


Holtkamper Driehoekig Windscherm links ( occasion). De keuken wordt vanaf de bovenzijde benaderd waardoor u niet hoeft te bukken. Voorzien van disselkeuken. Er zijn nu wel veel flyers te koop , maar die willen we dus niet.


Disselkeuken is ideaal, ook voor onderweg. Deze mooie orginele holtkamper whitebox disselkeuken is de perfecte aanvulling voor je holtkamper tenttrailer. En hij past op bijna alle holtkamp. In goede staat in begrepen montage stang voor de keuken keuken kookstel poten van rvs met wielen op.


Wat zit erbij onze Kyte xl extra op: - . Beide staan comfortabel in de white box disselkeuken. Mijn opzet was om hem goed uit te proberen omdat ik er zelf één wil kopen. Accessoires: reservewiel en luxe disselkeuken.


De Zambezi tenttrailer volgt je ongemerkt, zonder het zicht te beperken. Altijd binnen gestald gestaan. Afneembare keuken op dissel met pitsgastoestel en ruimte voor koelkast.


We missen met name een disselkeuken en omdat we geen erkers hebben is. Lattenbodems kun je apart erbij kopen , maar wij slapen alleen op de . Alpenkreuzer caravans Te koop Alpenkreuzer disselbak kunststof .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts