donderdag 7 december 2017

Zware telescoopgeleiders

Bedoeld voor de zware en hoog frequent belaste toepassingen. De industriele telescoopgeleiders zijn van zeer hoogwaardige staalsoorten geproduceerd en . Ons aanbod telescoopgeleiders is zeer uitgebreid met oplossingen voor een lade van uw kast of keuken tot zware industriële geleiders voor diverse . Ons aanbod van ladegeleiders is zeer uitgebreid en omvat geleiders voor lichte belasting, geleiders voor middelzware belasting, geleiders voor zware belasting. Telescoopgeleiders en lineaire geleiders.


Zeer slijtvast, voorzien van geharde kogels om draagvermogen en torsiebestendigheid te verhogen.

Geschikt voor zeer zware belasting waarbij een bijzonder . Aluminium telescoopgeleiders zijn ongeveer lichter dan vergelijkbare. Bij het gelijktijdig openen van meerdere laden loopt u het risico dat de kast of . Met de kogelgeleiders van Schock zijn ze tevens spelenderwijs tegen zware. De kast is voorzien van extra zware telescoopgeleiders en cilinderslot.


De kast kan voorzien worden van hangmappen, zodat uw documenten netjes . Stalen ladenkasten voor alle typen microfilm. Met extra zware telescoopgeleiders.

Ze kunnen geleverd worden met extra zware telescoopgeleiders , waarmee de lades 1 uitgetrokken worden. Uitvoering van romp, top en front in staal, . Standaard worden de dossierkasten voorzien van epoxylak, extra zware telescoopgeleiders en blokkeerinrichting. Daarnaast zijn de dossierkasten afsluitbaar . Dossierladenkast laden met epoxy lak. Archiefkast A is een solide stalen hangmappenkast cm. Voorzien van blokkeerinrichting.


A folio en groot folio hangmappen. Laden zijn voorzien van zware telescoopgeleiders , . Onze prijs: € 24incl. Extra zware ovenroosters en telescoopgeleiders.


Sommige fornuizenseries hebben extra zware ovenroosters en een set telescoopgeleiders in elke ovenruimte. Nieuwe dossierladenkast 47x62cm. Laden uitgevoerd met extra zware telescoopgeleiders en blokkeerinrichting. Kenmerken: – telescopische laden voor papierformaat A-– De laden zijn uitgevoerd met extra zware telescoopgeleiders – Afsluitbaar d. Afmetingen: 76x45x60cm . Net als de correspondentiekasten en sokkelcontainers kunnen ze geleverd worden met extra zware telescoopgeleiders , waarmee de lades 1 uitgetrokken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts