donderdag 14 december 2017

Onderhoudsmiddel terrazzo aanrechtblad

Tips voor onderhoud terrazzo aanrechtblad. Ik heb sinds een half jaar een prachtig nieuwe keuken. Het juiste onderhoud terrazzo aanrechtblad is het regelmatig boenen met groene of.


Door het regelmatig onderhoud van het terrazzo aanrechtblad met deze . U heeft gekozen voor een terrazzo aanrechtblad , dit houd in dat u het een en ander moet weten wat betreft dagelijks onderhoud. NOOIT het product reinigen .

Bij levering van een terrazzo blad wordt een flesje Ocram bijgeleverd. Dagelijks uw blad afnemen met water en zachte, groene zeep of wassopje volstaat. Daarnaast kunt u het blad 3-x per jaar behandelen met meegeleverde. Onderhoudsadvies terrazzo aanrechtblad. Hoe onverwoestbaar terrazzowerk ook is, onderhoud blijft . We leggen uit wat het is en . Om een werkblad en of spoelbak optimaal te houden is onderhoud nodig.


Vloer onderhoud van terrazzo, eenvoudig zelf terrazzo schoonmaken. Arte levert standaard een onderhoudspakket mee bij de levering van het keukenbla hierin vindt u ook het impregneermiddel genaamd .

Terrazzo is een industrieel gemaakte materiaalsoort welke is vervaardigt met natuurlijke producten, waardoor onderhoud nodig is. Klik hier voor een advies. Meer weten over onderhoud keukenblad van graniet, composiet, keramiek, Dekton of Terrazzo ? Neem dan een kijkje bij onze servicepagina over onderhoud.


Hierna de plek uiteraard behandelen met het onderhoudsmiddel. Gefeliciteerd met de aanschaf van uw terrazzo of betonnen aanrechtblad. Voor het schoonmaken en onderhouden van het materiaal dient U uitsluitend natuurlijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. In het bij uw werkblad bijgeleverde onderhoudsadvies graniet vindt u specifieke adviezen. Bevochtig een schone droge doek met het onderhoudsmiddel en breng dit aan op alle gepolijste delen van het blad.


Beton- Terrazzo keukenblad. Hetzelfde geldt voor uw granito aanrechtblad of andere granito objecten. Hieronder worden deze verschillende granito onderhoudstechnieken kort besproken.


Om welke behandeling gaat het? Kleur verdiepen en beschermen van donkere granietsoorten. HG kleurverdieper voor graniet, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts