dinsdag 5 december 2017

Mahjong bordspel

Mahjong is een gezelschapsspel. Het komt van het Standaardmandarijnse woord Majiang (麻将), in het Standaardkantonees wordt het spel Màa Chuk (麻雀) . De spellen die op deze pagina staan zijn de populairste. Verder is onze website een.


MahJongCon heeft niet alleen.

In veel Aziatische landen is mahjong uitgegroeid tot een uitermate populair spel en. Engels Versie Blauw Set Klassieke Bordspel Originele Digit al Game. Speel stenen in verschillende combinaties weg. Anne Tanja: Onlangs heb ik dit mahjongspel gekocht op een veiling.


Kunt u mij een beetje meer info geven over dit spel ? En eventueel een waarde indicatie. Lekker om je hoofd leeg te maken.

In onze uitgebreide collectie is er een spel voor iedereen: van het traditionele spel tot kleurrijke 3D-varianten, . Het spel is klein en compact en dus makkelijk mee te nemen. Probeer steeds twee gelijke stenen te combineren om ze weg te spelen. Het doel is om alle stenen van . Een korte uitleg hoe het spel gespeeld moet worden.


Wereldwijd zijn er talloze spelvarianten die beoefend worden. Anders lukt het je niet om het spel uit te spelen! Ben jij superdol op spellen? Dit gouden oude spel is uitgevoerd met . Zoek identieke vrije stenen bij elkaar.


Als ze aan kant vrij zijn, kun je ze pakken. Zelfs in Suriname is er een andere versie van het spel te vinden, dit wordt ook wel Matjok. Dit zijn de kleine online mahjong spellen die op onze website te vinden zijn waarin. Als je opzoek bent naar de uitleg van de Aziatische versie van dit spel dan . Uitleg van het eeuwenoude Chinese spel waarbij de benodigdheden, regels en puntentelling ter sprake komen.


Mah-Jong spel , kunststof stenen in vinyl koffer.

Hoe snel ben jij in het ontdekken van de gelijke paren in dit Chinese bordspel ? Deze spelregels en puntentelling zijn . Er bestaan verschillende theorieën over de betekenis van de . Een mah jong spel in lederen koffertje, met vijf uitneembare plateaus. Compleet, met 1uit ivoor en bamboe vervaardigde stenen, enkele blanco . Zoek de zelfde stenen bij elkaar en speel ze weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts