donderdag 28 december 2017

Tristar rk rijstkoker

Omdat de rijstkoker automatisch afslaat . Wil je wel graag een rijstkoker , maar heb je weinig . Stijlvolle RVS rijstkoker met een inhoud van liter, waarmee u in een handomdraai de perfecte rijst kookt. Kan ik een verklaring ervan krijgen? Het is een vrij compacte rijstkoker met 0. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.

De pan heeft een inhoud van liter. De binnenpan heeft een anti-aanbaklaag en is . Tristar is een zeer populair merk rijstkokers dat ook gebruikt wordt door Aziatische koks. Deze kleine rijstkoker heeft een inhoud van liter en is geschikt voor . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . De grote, moderne l rijstkoker van RVS kookt in een handomdraai perfect gegaarde rijst.


Geleverd binnen 2-werkdagen. De rijstkoker slaat automatisch af wanneer de rijst .

Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan . Deze Tristar rijstkoker heeft een capaciteit van liter. Vul de rijstkoker met de gewenste hoeveelheid rijst en een vingerkootje water op de rijst en zet hem aan. TRISTAR Tristar Rijstkoker. Deze compacte rijstkoker met een inhoud van 0. Merk: Tristar Levertijd: Op werkdagen voor 23:uur bestel morgen in huis Verzendkosten: € 0. Dit biedt plaats aan ongeveer kopjes ongekookte rijst. Door de uitneembare binnenpan en . Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct.


Bestron DRC5- Compacte Rijstkoker. Kookt perfecte rijst in slechts enkele minuten en slaat automatisch af wanneer de rijst klaar is. Bekijk ons assortiment Rijstkoker (artikelen).


Maak zelf heerlijk verse . De hoge wattage van 9Watt zorgt ervoor dat de . Om het koken van rijst eenvoudiger te maken . L capaciteit – RVS behuizing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts