dinsdag 5 december 2017

Kopieerbladen spelling op maat

Inhoud Kl op het kopieerbladnummer om naar het kopieerblad te gaan. Inhoud Klik op kopieerbladnummer om naar kopieerblad te gaan. Nieuwsgierig naar de (digitale) lesmaterialen?


Vraag vrijblijvend een zichtzending aan. Klik op het kopieerbladnummer om naar het kopieerblad te gaan.

De kopieerbladen met antwoorden staan op bladzijde 47- 90. Vermenigvuldiging van de kopieerbladen voor eigen gebruik (vrij van kopieerrechten) is uitsluitend toegestaan aan . Kopieerbladen - Noordhoff Read more about vefl, schrijf, onderstreep, kopieerblad ,. Mocht je een van de werkbladen via de mail willen ontvangen, laat het dan maar even weten! Onthoudwoorden, Groep Groep Groep Groep Groep 8. Wilt u uw kind thuis ondersteunen met spelling? Taal op maat is een methode met een taallijn en een aparte spellinglijn.


Op elk blad staat een spellingsafspraak met één of enkele voorbeelden.

De kinderen kunnen ze gebruiken als een soort woordenboek: elke keer als ze een. We hebben op school kaarten gemaakt voor. Kopieerboek Rekenen biedt een grote verscheidenheid aan kopieerbladen. Veranderingen in de spelling volgens het laatste Groene Boekje (1).


Spelling : woordpakketten. Met deze spelletjes en werkbladen oefen je thuis gemakkelijk rekenen, taal, spelling , aardrijkskunde,. Taal in beeld: taal en spelling voor kinderen van nu. Speel een spelletje met de woorden van meer dan 1. Oefenbladen en werkbladen!


Als leerkracht kunt u de werkbladen gebruiken om het lesmateriaal in basisonderwijs en vervolgonderwijs aan te vullen. Hiermee kan nog extra (op maat ) geoefend worden! Dictee dagelijks opschrijven. Woordenlijst van circa woorden. Puzzelen met werkwoordspelling.


Het aanbod wordt beschreven voor rekenen, technisch lezen, spelling , begrijpend lezen en sociale. Wij hebben een ruime voorraad leerlingenboeken, werkschriften taal, werkschriften spelling , maatschriften , handleidingen en groepsmappen.

Maatschrift , Plusschrift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts