woensdag 6 december 2017

Wespenpoeder bayer

Het wespenpoeder van HG bevat deltamethrin als wekzame stof. Voor de bestrijding van wespen. Gebruiksadvies Ter bestrijding van wespen dient men een weinig poeder in de opening van het nest aan te brengen. Wespenpoeder voor het bestrijden van mieren, wespen en andere.


Met wespenpoeder bestrijd je wespen eenvoudig.

Schakel onze professionele wespenbestrijder in voor een . Hierdoor wordt het wespenpoeder verspreid over een groot aantal wespen en het wespennest. Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van wespen in nesten in spouwmuren of onder dakbedekking. Niet toepassen op plaatsen, waar.


Beheer uw tuin online, Ontvang specifieke info voor uw tuin, deel uw kennis en leer van uw vrienden en andere tuinliefhebbers. WETTELIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFT. Bayer Gazon-Net Ultra ml.


Huisdier: Tuin en Vijverartikelen.

Decor bijenbekjes stuks. De spray is geschikt voor binnenshuis. BAYER Wespen schuimspray is een speciale schuimformulering waarmee. BAYER wespenpoeder N is ter bestrijding van wespen(nesten) in holle ruimtes . VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD overeenkomstig Richtlijn (EU) Nummer.


De wespenpoeders van Ficam zijn een zeer effectieve methode om zelf van. Vliegen en muggen spray Natria 4ml. Producten ter bestrijding. De meest gangbare middelen om een wespennest te bestrijden zijn een wespen schuimspray en wespenpoeder.


Kijk hier bij de productgroep op onze site. Ik zie nu al een aantal dagen enkele keren per dag een insect steeds naar mijn buitenmuur vliegen. Het lijkt naar mijn idee het meest op een . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . U kunt bij ons terecht voor Veehouderij, . HG wespenpoeder WP-1HG.


Provado Garden en Gazon-Insect. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wespenpoeder aanbied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts