dinsdag 26 september 2017

Spelling op maat inloggen

Spelling op maat is een spellingmethode voor het basisonderwijs. Nieuwsgierig naar de (digitale) lesmaterialen? Vraag vrijblijvend een zichtzending aan.


Resultatenmonitor: een online instrument dat toetsresultaten verwerkt én analyseert. De resultatenmonitor geeft u .

Als u Taal op maat gebruikt, krijgt u de beschikking over veel extra materiaal in de. Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere scholen? Noordhoff Uitgevers heeft ruim . Wilt u doelgericht en doelmatig lesgeven met maar weinig voorbereidingstijd? Wachtwoord onzichtbaar wachtwoord.


Dit is de inlog pagina voor leerkrachten. We hebben op school kaarten gemaakt voor. Het Spelling -maatje is een overzichtelijk opzoekboekje waarin alle spellingcategorieën één voor één .

Nieuw: Nieuwprijs: 240€ (Taalcursussen) - Te koop in Lede. Met dit account kan jaar gewerkt worden. U betaalt dus 1euro pr jaar. Onze wervingstools zijn aan uw behoeften aangepast en met onze pakketten op maat kunt u uw inschrijvingsdoelen gemakkelijk bereiken.


Klik hier als het bestand niet automatisch aangeboden wordt. Hier oefen je je woordpakket met leuke spelletjes! Geschikt voor groep groep groep groep en groep 8. Beschikbaarheid: Leverbaar. Inloggen om te bestellen . Taal in beeld: taal en spelling voor kinderen van nu. Studenten kunnen niet meer schrijven, Hbo-niveau is bedroeven Kwaliteit scripties onder de maat.


F- en 4F-niveau, spelling gecertificeerd door de Nederlandse Taalunie. Ook in dit schooljaar heten we u weer van harte welkom op de site van Spelling in beeld extra. Op deze site vindt u extra taken bij de methode Spelling in beeld.


Geplaatst door: Redactie SLO . Dit boek laat zien hoe iedere basisschool het spellingonderwijs met behulp van. De kinderen kunnen hiervoor inloggen bij basispoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts