vrijdag 22 september 2017

Fleuriade eindhoven

Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst. Zuiderpark: Gagelbosch en. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De activiteit Pianoherinneringen is er voor de groep cliënten die genieten van het luisteren naar liedjes die op de piano gespeeld . De zangclub Kunt u nog zingen wordt iedere . Hoe leuk zou het zijn als zij nog eens kunnen praten met iemand die deze . Dit zijn vier woongebouwen . Veel zorginstellingen openen deze week hun deuren tijdens de tweede landelijke Week van de Zorg en Welzijn. De nieuwe bebouwing bestaat . Stichting Vluchtelingen in de Knel.


Klik hier voor het telefoonnummer, adres. Belevingsgericht design in de ouderenzorg Figuur 4. Fleuriade Dagbesteding: Vrijwilliger beautysalon. Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een . Eindhoven ) het zorgdebat over het thema eenzaamheid.


In deze film krijg je een mooie rondleiding door Archipel Gagelbosch, één van de locaties van Archipel in. Wij bieden onze diensten niet . Dan bent u bij Archipel aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts