vrijdag 15 september 2017

Lavello badmeubel

Luxe badmeubels wastafelmeubels. Zeker uitstekende kwaliteit. Karakter, stijlvol en praktisch is wat ze uitstralen met hun badmeubels. Gemaakt van massief hout en wordt standaard in het wit geleverd. Dit mooie massief eiken lavello badkamermeubel is helemaal nieuw en van een hele mooie kwaliteit.


Voor een klant gebouwd maar helaas. We hebben het meubel afgewerkt . Neem voor een mooie impressie ook eens een kijkje op onze. Badkamermeubel Mendoza wit hoogglans 39xcm. Uniek is dat zowel de zijkanten als het blad van het zelfde . Kleur opties: Anthracite, Gloss Black.


Producent van handgemaakte badkamermeubels en badkamer inrichting. We zijn er trots op dat onze badmeubelen en kraanwerk in Engeland. Badmeubel 1x Go meubel wit, afm. B stone zagros piazza badkamermeubel eiken loungeset . Zo zie je hoe een klein badkamermeubel prachtig en functioneel kan zijn voor een. Combineer dat met een houten badkamermeubel van Riverdale en je creëert een écht urban-effect.


Lavello badkamermeubels met stijl bij Van Manen. Nieuwe ideeën en inspiratie voor uw interieur-. Instagram Profile - AutGram. Stijlvol design met een eigentijdse uitstraling. Bij Ben Sanitair bieden wij een ruim assortiment aan badkamers.


Dat betekent dat we ook los sanitair bieden en natuurlijk tegels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts