vrijdag 15 september 2017

S haak

S haak - S haken - Stuks. S haken , ideaal voor het snel ophangen van verschillende materialen. Afmeting haken: 120x40xmm. Zo kan deze worden ingezet bij een garderobe als kapstok, maar ook als.


Resultaat tot van 16.

Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Schrijf de eerste review van dit product. Gegarandeerd ruime keuze in s - haken en snelle levering in heel . Hang ze bijvoorbeeld aan een wandrek met decoratie eraan die jij mooi vindt.


Beschikbaarheid: In voorraad. S - haak , verzinkt, mm. Zeilmaker benodigdheden voor uw boot kap, tent of ander zeilproject⛵.

Klanten geven ons een 5! Met een klein en een groot oog. Deze handgesmeede haken nemen je terug in de tijd. Een ideaal ophangsysteem voor theedoeken en droge worst . Vind s haken op Marktplaats.


De s -gevormde haak is zeer sterk. De grootste Cablesafe kan een gewicht dragen van 1kg. Voor iedereen een voordeel. De Cablesafe is gemaakt van glasvezel versterkt polyester en . Uw partner voor handel en industrie. Product: Aanhangernet losse s haak , Merk: Galand.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Met gemak worden kabels , draden en slangen opgehangen door de simpele en doeltreffende S -vorm . Lasaulec, de échte technische groothandel.

Ja,: Ik beveel dit product aan. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Prijs- kwaliteitverhouding. De haken worden vaak gebruikt voor het ophangen van keukengerei. Koop rechtstreeks bij de producent .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts